Despre Edu Apps

Misiunea noastră

 

Edu Apps este o companie fondată în anul 2011 care activeză în domeniul tehnologiei pentru educație. Misiunea noastră este ca împreună cu profesorii, specialiștii în educație și decidenții din sistemul educațional din România să îmbunătățim calitatea educației pentru a deschide copiilor și tinerilor, adulții de mâine, calea spre un viitor mai bun.

 

Credem în tehnologie și inovație în educație. Credem în Școala Viitorului.

 

Într-o societate în care copiii și tinerii sunt nativi digitali, credem în tehnologie și inovație în educație. Noi credem în Clasa Viitorului, o clasă modernă care ține pasul cu ține tehnologia în procesele de gestiune școlară, de predare și învățare, o școală în care actul educațional este o experiență instructivă, interesantă și interactivă care pregătește elevii și studenții pentru integrarea mai ușoară pe piața muncii.

 

Colaborează cu noi și fă din tehnologie aliatul tău pentru o educație modernă

 

Furnizăm soluții pentru inovație în educație bazate pe tehnologii moderne pentru orice nivel de învățământ. Oricare ar fi cerințele instituției educaționale, noi vă ajutăm să faceți din tehnologie un aliat pentru educație de calitate: de la aplicații pentru educație (G Suite for Education, Office 365, ADMA – învățământ preuniversitar, ADMA – învățământ superior), dotarea spațiului de școlarizare cu echipamente și dispozitive, până la cursuri de formare acreditate de Ministerul Educației și consultanță pentru implementarea tehnologiei în școală.

 

Parteneri pentru educație

 

Credem în importanța parteneriatelor și a colaborării între toți actorii implicați în procesul educațional pentru a putea îmbunătăți calitatea educației. De aceea, suntem mereu activi în dezvoltarea de programe și soluții pentru educație alături de partenerii noștri. Avem experiență în implementarea de proiecte în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, Casele Corpului Didactic, Inspectorate Școlare și cu organizații non-guvernamentale care activează în domeniul educației.

Portofoliu clienți

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...