SINTETIK SRL

1954 Vizualizări
Sag
Adresa: XXVIII, nr. 6,Județ: Timis,Romania
Despre SINTETIK SRL

S.C. SINTETIK S.R.L. investeste o mare parte a resursei sale de personal in dezvoltarea produselor sale, unde pe langa eficienta si calitate se pune accent si pe caracterul ecologic al componentelor utilizate.

Prin calitate intelegem cerinta clientilor nostri referitoare la fiabilitate, flexibilate si competenta pe care se pot baza cu siguranta. Toate lucrarile noastre sunt executate la standarde Europene. Firma comercializeaza Gazon Sintetic Profesional (F.I.F.A. 1 stea si F.I.F.A. 2 stele) pentru terenuri sportive destinate pentru fotbal, tenis, handbal, baschet, golf, multisport si decorativ de o calitate superioara la preturi accesibile.

Amenajam: stadioane, baze sportive, terenuri sportive, terenuri private, la standarde inalte de calitate. Unic distribuitor pe Romania, cu o gama larga de Gazon Sintetic din import. Va scuteste de griji si cheltuieli, din cauza necesitatilor reduse de intretinere creaza posibilitatea utilizarii pe termen lung, comparativ cu un teren natural.

Telul nostru este satisfacerea clientilor nostrii prin servicii precise, folositoare si produse de calitate de care va puteti bucura ani la rand.

Produse / Prețuri / Servicii
Galerie
bgallery_z439k_big_547.jpg
bgallery_dorsq_big_548.jpg
bgallery_b2p6i_big_545.jpg
bgallery_5zljc_big_546.jpg
bgallery_x91vs_big_549.jpg
<
>
icon facebook Share

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...