Despre SALA IMPEX SRL

SOLUȚII EFICIENTE pentru un oraș și o lume mai curate, în orice anotimp

 

EFICIENȚĂ:

Indiferent de dimensiunea localității dumneavoastră, SALA Clean Business vă oferă cu o promptitudine de neegalat soluția cea mai potrivită pentru o curățenie profesională fără pată.

Găsiți la noi nu doar utilaje, echipamente și consumabile. Beneficiați și de sprijin valoros prin know how, consultanță de specialitate, asistență tehnică, lucrări de întreținere și reparații.


PERSONALIZARE:

SALA Clean Business identifică cu obiectivitate necesitățile reale ale Clientului și generează soluții croite pe măsura provocărilor și posibilităților acestuia. Și aceasta, indiferent cine este Clientul și în ce domeniu activează.


SOLUȚII:

SALA Clean Business vă susține în toate etapele proiectului. De la identificarea și analiza provocărilor tehnice și financiare, la elaborarea, testarea, implementarea și validarea soluțiilor. De la instruirea utilizatorilor până la asistența tehnică post-vânzare și acordarea unui service calificat.


PROMPTITUDINE

Livrare rapida in toata tara (24-48 ore) si, la cerere, livrari in regim de URGENTA. Dispunem de parc auto pentru intreg teritoriul României. Facem livrări si prin Fan Curier pentru anumite comenzi. Asiguram acoperirea nationala si la asistenta si service. Reactie promptă la solicitări de orice fel. ​


ECO: Produsele Sala Clean Business sunt în concordanță cu cerintele de protecție a mediului și menținerea calității acestuia și în deplină concordanță cu standardele UE.

 

PARTENERI: Ne alegem Partenerii cu grijă și îi selectăm pe cei mai importanți producători de echipamente, consumabile și soluții pentru curățenie.

Sala Clean Business:Produse
Oferte

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...