Despre PRIMER ELECTRO SRL

Centru de sticlă, prelucrare sticlă, vitralii, mobilier sticlă.
SC Primer Electro SRL - a fost înfiinţată în 1996, când a început activitatea de prestări servicii în domeniul tăierii şi montării geamurilor, oglinzilor, respectiv producerea de geamurilor termopane.
Stocul iniţial constă în patru lăzi de sticle (format mic - 2 lăzi de 3 MM şi 2 lăzi de 4 MM) şi nişte scule, iar această valoare nu depăşea 14 milioane lei vechi.
La început am închiriat un spaţiu, unde, cu trecerea timpului, am reuşit să introducem gazul metan şi curentul electric. Primul pas considerat a fi un succes a fost achiziţionarea tribunei fostului stadion cu terenul aferent, unde, până la momentul respectiv, eram chiriaşi.
Rezultatul muncii noastre a început să prospere prin creşterea numărului de clienţi şi angajaţi.
În 1998 am cumpărat un cuptor de bombat sticlă, cu ajutorul căruia am început sa facem cunoscut numele firmei PRIMER ELECTRO atât pe plan local cât şi în afara judeţului.
Investiţiile nu s-au oprit aici iar între anii 2000 - 2001 am construit primul atelier.

Produse
Sticla curbata
    Curbarea sticlei se face prin deformare plastica iar daca ar fi sa definim acest procedeu putem sa-l definim in modul urmator: curbarea sticlei este fenomenul de deformare plastica a sti... Citește mai departe
Sticla vitraliu
 Vitraliile sunt compoziții decorative formate din bucățele de sticlă colorată, dipsuse simetric sau asimetric și legate între ele prin rețele de plumb și prinse prin tije metalice de șasiu... Citește mai departe

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...