Despre INSTAL POMPE GRUP SRL

CINE SUNTEM ?

INSTAL POMPE GRUP este o companie ce isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor, creata pentru a veni in sprijinul tuturor celor interesati in achizionarea si sau instalarea echipamentelor de  pompare, epurare, canalizare.

Scopul nostru este de a oferi cele mai fiabile si simple solutii adaptate strict nevoilor si necesitatilor dvs.

CE OFERIM ?

Noi oferim solutii personalizate ce urmaresc obiectivele clientilor nostri, fie ca este un proiect simplu sau unul complex cream solutia pentru fiecare in parte.

Fiecare proiect lansat il dezvoltam investind cunostinte solide, pasiune si entuziasm.

Livram, montam si punem in functiune: fose septice, statii de epurare, rezervoare de apa, pompe apa uzata, pompe submersibile, statii de pompare, separatoare de hidrocarburi si uleiuri, separatoare de grasimi, toalete ecologice mobile . Oferim servicii pentru aceste produse : mentenanta, garantie, post garantie, consultanta tehnica, de specialitate.

CE NE PROPUNEM ?

Intreaga gama de produse o recomandam potentialilor clienti cu toata convingerea ca vor achizitiona produse la standarde occidentale.

La baza dezvoltarii noastre a stat si va sta preocuparea constanta pentru solutii sigure si durabile si o atitudine onesta in construirea relatiilor de afaceri.

CE GARANTAM ?

Apeland la serviciile noastre aveti certitudinea unei relatii productive si de succes care va determina fidelizarea dvs. in randul clientilor nostri.

Va asteptam!

 

Categorii produse:

Vă oferim o gamă variată de produse utilizate în managementul apelor uzate: - fose și stații de epurare - separatoare de grăsimi și hidrocarburi - pompe și stații de pompare - rezervoare cu multiple aplicații - sisteme de gestionare a apelor uzate și pluviale - sisteme de infiltrație a apei în sol - pompe și suflante de aer și vid - bioactivatori și soluții pentru curățarea sistemelor de epurare - maccesorii sisteme de epurare, etc.

Fose septice ecologice

Fose septice ecologice Bioplast, calitate la cel mai bun pret.

Statii de pompare ape uzate

Statii de pompare ape uzate profesionale, de calitate germana.

Statii de epurare SBR PRIMO

Epurarea apelor uzate de tip SBR PRIMO presupune un reactor biologic secvential in care epurarea este rulata periodic pe parcursul a 5 etape de lucru. Avantajul acestui sistem de epurare consta in performanta indicatorilor apei rezultata la iesire.

Rezervoare de stocare din polietilena

Rezervoare de stocare din polietilena si polipropilena, made in Germany, pentru multiple aplicatii.

Separatoare de hidrocarburi tip HABA

Separatoarele de hidrocarburi HABA sunt destinate tratarii apelor pluviale de la parcari, drumuri, statii si depozite de carburanti, spalatorii auto, parcuri de dezmembrari auto, etc.

Separatoare de grasimi tip HABA

Sunt destinate tratarii apelor gri contaminate cu grasimi ne-emulsionate de origine vegetala sau animala provenite de la restaurante, cantine, macelarii, abatoare, etc.

Sisteme de infiltratie a apei in sol

Sisteme de infiltratie sau percolare a apei in sol prin solutii moderne: Tunelul si blocul de infiltratie a apei in sol. Apa utilizata in diverse scopuri: casnice sau industriale, trebuie redata in circuitul ei natural.

Statii de pompare cu separare de solide

Statii de pompare cu separare de solide - echipamente ermetic inchise unde solidele incluse in canalizare sunt separate in afara pompelor.

Suflanta Roots

Suflanta Roots este utilizata in special in aplicatiile industriale, performante de la 24 mc/h la 18300 mc/h.

Accesorii fose si statii de epurare apa uzata

Accesorii fose si statii de epurare : tablete ECO de tratare a apelor uzate, suflante de aer, discuri si tuburi de aerare, material geotextil, sisteme de infiltratie a apei, pompe submersibile de apa uzata.

Accesorii suflante si pompe de aer si vid

Accesorii suflante si pompe de aer si vid: membrane cu aer, filtre pentru pompe si suflante, supape de siguranta si manometre pentru vid, izolatii fonice.

  • DetaliiPromotie – Rezervor de stocare HERKULES

Produse
Oferte
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...