Despre CAMPEADOR SRL

Odata cu trecerea celor 13 ani de experienta acumulati in constructii rezidentiale, am reusit sa finalizam cu succes lucrari de infrastructura sau retail, sa modernizam cladiri si sa reabilitam termic cartiere intregi, sa construim drumuri si sa realizam constructii agro-industriale in Cluj-Napoca, Bistrita, Bucuresti, Timisoara si in alte localitati din tara si strainatate. Afirmam un tel personal din a transmite mai departe meseria de constructori si valorile care ne unesc: dragostea fata de oameni si bucuria de a deservi clientii nostrii cat mai bine. Ne dezvoltam prin seriozitate, inovatie, calitate si relatii de parteneriat profitabile reciproc, focusandu-ne pe viitor.

 

CAMPEADOR GROUP

CONSTRUCT

 Deruleaza proiectele de constructii, divizia de demolari si fabrica de reciclare a materialelor de constructii (proiect finantat din Fonduri Europene).

INVEST

 Achizitioneaza terenuri pentru proiecte viitoare si autorizeaza proiecte de constructii atat pe segmentul rezidential cat si cel de retail sau infrastructura.

PROIECTARE

Divizia de proiectare a grupului de firme este reprezentata prin compania ALBENDIEGO, coordonata de ing.Daniel Larionesi, In cadrul aceste firme se realizeaza serviciile de proiectare, rezistenta si arhitectura.

RESIDENCE

Campeador Residence este divizia de proiecte rezidentiale din Grupul Campeador, o afacere de familie, cu o experienta de peste 10 ani piata constructiilor din Romania. Campeador Residence a finalizat cu succes in ultimii 2 ani peste 200 de apartamente in Cluj Napoca, Bucuresti si Viena, avand in faza de executie peste 160 de apartamente in Timisoara, cu livrare in 2018.

 

SERVICII

CONSTRUCT

Case, blocuri de locuinte, cladiri de birouri, sali de sport, constructii si amenajari/ reabilitari de drumuri si poduri.

PROIECTARE

Servicii de proiectare si rezistenta pentru cladiri rezidentiale, de birouri si lucrari de infrastructura.

DESIGN

Servicii de design pentru case, blocuri de locuinte, cladiri de birouri, sali de sport.

DEMOLARE

Divizia de demolari ofera servicii de pregatire a santierelor si debarasarea a materialelor.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...