Despre AFV MEDIA SERV SRL

Suntem  Trust FireWorks  şi vă oferim o larga gamă de focuri de artificii pentru spectacole artistice, evenimente publice, zilele oraselor, petreceri Revelion, nunţi, botezuri, lansări de produse, evenimente mondene, prezentări de moda, evenimente corporate, şi altele. 
Va oferim pachete personalizate de artificii in functie de evenimentul dumneavoastra. 
Putem organiza declanşarea spectacolului pirotehnic atât de pe uscat cât şi de pe apa cu ajutorul pontonului, ideal pentru locaţiile aflate pe marginea lacului, spectacolul de artificii reflectandu-se in apa si creand o imagine superba. 
Avem personal specializat şi calificat, pirotehnicieni avizaţi cu peste 500 de evenimete la activ. 
Noi ne ocupăm de procurarea tuturor autorizaţiilor şi de plata taxelor către instituţiile statului. 
Putem organiza pe lânga focul de artificii şi un spectacol de sunet şi lumini (lasere şi muzica) pe tematica evenimentului dvs. 
Vă putem oferi diverse efecte pirotehnice de la numele companiei dvs., siglă, simboluri, cifre si litere. 
Deasemenea vă oferim mai multe pachete de fum greu pentru nuntă şi pentru orice tip de eveniment. Lansatoare jeturi CO2, aruncatoare de flacari. 
Vă putem oferi tunuri de confeti în diferite culori, pentru evenimente în aer liber (concerte, meciuri de fotbal, diverse alte evenimente). 
Focuri de artificii de revelion pentru evenimentele organizate de primarii, consili locale sau evenimente private. 
Pentru mai multe detalii şi oferte de preţ vă aşteptam cu un e-mail (care să conţină cât mai multe date despre evenimentul dumneavoastră).

Produse
Artificii - Pachet 7 minute
Preț: 10.900 + TVA Ron
Va oferim un foc de artificii cu intensitate mare (categoria 3, 4) tras din 4 pozitii. Intensitatea focului este medie spre mare cu durata de 7 minute, tevi (3, 4, 5 si 6 inch), single shot-uri, ... Citește mai departe
Artificii piromuzical 7 minute
Preț: 13.500 + TVA Ron
Va oferim un foc de artificii piromuzical cu intensitate mare (categoria 3, 4) tras din 4 pozitii. O combinatie excelenta intre muzica si artificii, practic coloana sonora se imbina cu cadenta focului... Citește mai departe
Artificii - Pachet 10 minute
Preț: 25.400 + TVA Ron
Va oferim un foc de artificii cu intensitate mare (categoria 3, 4) tras din 4 pozitii. Intensitatea focului este medie spre mare cu durata de 10 minute, tevi (3, 4, 5 si 6 inch), single shot... Citește mai departe
Oferte
Galerie
Focuri de artificii
Noi va oferim cele mai grandioase focuri de artificii pentru orice tip de eveniment. Avem personal calificat si profesionist. Putem organiza declanşarea spectacolului pirotehnic atât de pe uscat cât ... Citește mai departe

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...