Despre ORAPLUMA SRL

Orapluma a fost infiintata in anul 1999, initial ca firma de achizitie si prelucrarea penei si pufului.

Insa incepand cu anul 2001 aceasta s-a marit si transformat devenind o unitate capabila de a realiza produse din puf si pene printr-un proces vertical plecand de la materia prima care dupa varii procese tehnologice de prelucrare - de la selectionare, deprafuire, spalare si pana la sterilizare - pana la realizarea inclusiv a produselor finite in cont lucru, pentru sectorul de imbracaminte si cel al fabricatelor din pene si puf pentru sector casa – componente de mobilier si linii de dormit.

Astfel s-a infiintat si dezvoltat ORAPLUMA Srl pana in zilele noastre, gratie experientei aduse de catre fondatorii acesteia cat si a capacitatii interne dezvoltate treptat in acesti aproximativ 20 de ani de activitate.

Orapluma este situata in partea de nord – vest a Romaniei in orasul Alesd, intr-o zona geografica cu vechi traditii in cresterea gastelor si recoltarea penelor. In acest teritoriu fertil, cum este de altfel toata Romania, traditia mestesugareasca este pentru confectionarea produselor de manufactura iar Orapluma il reflecta prin activitatea confectionarii articolelor din puf.

Experienta, competenta si pasiunea echipei tehnice a dezvoltat in toti acesti ani toate procesele productive asigurand garantia unui inalt nivel calitativ al pufului si produselor derivate. Plecand de la materia prima ce este achizitionata direct, Orapluma efectueaza intern tot procesul prelucrariii pufului. Toate utilajele folosite in fluxul productiv sunt unice, construite pe proiecte originale, bazate pe experienta dobandita de-a lungul anilor de activitate de prelucrare a penei si pufului.
Orapluma, bazandu-se pe doua utilaje industriale cu capacitate zilnica de spalare a pufului de peste 1000 Kg., efectueaza un riguros control al tuturor fazelor de productie.

Principalul serviciu oferit astazi de Orapluma este confectionarea si umplerea semiproduselor din puf pentru sectorul de confectii folosindu-se atat de personal intern cat si extern bine specializat. Capacitatea productiva functie de variile produse este flexibila folosindu-se inclusiv de structuri externe pentru controlul calitativ al produselor lucrand in raport direct si exclusiv pentru clientii nostri.

Atat utilajele moderne de care dispunem cat si competenta tehnica in realizarea bluzoanelor umplute cu puf, ne permit proiectarea, confectionarea si umplerea oricarei tipologii de captuseli pentru industria textila. Avem capacitatea de a oferi un amplu serviciu plecand de la furnizarea materii prime, a semiproduselor –captuseli confectionate cu puf - pana la produsul finit de imbracaminte produs de terti.

Profesionalitatea industriala si maiestria confectiilor realizate este recunoscuta de importanti clienti europeni.

Procesul de producţie:
Selecţionare
Spălare
Uscare şi sterilizare
Deprăfuire şi răcire

Produse:
Tipologia noastră productivă, în ciclu complet, poate furniza:

Materii prime
Pene şi puf naturale, toată gama de materiale pentru căptuşeală, spălate şi sterilizate, pentru orice destinaţie şi sector de întrebuinţare.
De la penele pentru perne şi accesorii căptuşite pentru sofa, până la preţiosul puf de 95% pentru îmbrăcăminte şi plapume de calitate superioară.
Orapluma poate furniza toate certificatele sanitare necesare atât pentru importul, cât şi pentru exportul de pene şi puf.
Ţesături naturale şi sintetice specifice pentru menţinerea în interior a penelor şi a pufului.
Căptuşeli în poliester pentru industria mobilierului tapiţat şi pentru umplutura pernelor şi plapumelor.

Semifabricate
Saci interni umpluţi cu puf de gâscă, reprezentând reperele din tiparele de îmbrăcăminte.
Maşinile şi utilajele moderne de care dispunem şi competenţa în confecţionarea gecilor căptuşite cu puf, ne permit să proiectam, să confecţionăm şi să căptuşim cu puf orice reper dintr-un tipar de îmbrăcăminte. Putem furniza de la sacul intern căptuşit cu puf, până la produsul de îmbrăcăminte finit.
Profesionalitatea noastră în confecţii ne-a fost recunoscută de către importanţi clienţi europeni.
Perne, accesorii şi componente căptuşite pentru canapele, fotolii şi sofa.
În afara pernelor căptuşite în întregime cu pene, sunt proiectate şi produse componente pentru spătar sau pentru şezut, căptuşite cu un amestec de pene şi fibră, sau de pene şi poliuretan expandat.
Sunt analizate soluţii constructive optime pentru a produce şi oferi bunuri şi servicii personalizate.
Lunga noastră experienţă, inclusiv în sectorul confecţiilor, garantează un serviciu de înaltă competenţă şi calitate.

Produse finite
Plapume, perne şi accesorii căptuşite pentru paturi, saci de dormit.
Producem o gamă largă de produse pentru pat căptuşite cu pene şi puf: plapume de calitate superioară, saci de dormit, perne, saltele, atât pentru uz domestic, cât şi pentru hoteluri.
Perne şi accesorii căptuşite pentru mobilier.
Ţesăturile externe sunt disponibile în diverse culori şi tipologii, atât în bumbac 100%, cât şi în amestec, până la preţioasa mătase naturală.
Căptuşeala naturală cere, în afara ţesăturii corespunzătoare conţinutului, şi o confecţionare particulară pentru a împiedica pierderea pufului şi pentru a valorifica produsul.

 

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...