Despre MOSROCA SRL

Va oferim monumente si cruci funerare din granit, mozaic si marmura in judetele Bihor, Arad, Timis, Caras Severin, Salaj si Mehedinti.

Suntem la dispozitia dumneavoastra, oferind posibilitati multiple de personalizare a monumentului alegand materialul, dimensiunile, culoarea sau accesoriile (poza ceramica, litere).

Avem o vasta experienta in prelucrarea pietrei pe care o punem in slujba dumneavoastra, firma noastra fiin specializata in executarea monumentelor funerare din mozaic, granit si marmura si in producerea mormintelor si comercializarea obiectelor de arta funerara.

Mormintele executate sunt realizate cu cele mai noi echipamente de prelucrare din piatra, iar termenul de executie este cel mai scurt, iar bordurile monumentelor pot fi executate fie din blocuri masive de marmura sau granit, fie prin placarea bordurilor turnate care incadreaza cavoul.

Sculptorii nostri profesionisti pot efectua manual sau mecanizat inscriptionari si gravuri pentru monumente funerare.

Prin produsele si serviciile oferite, prin consultanta si modul de interactionare cu clientii nostri, dorim sa asiguram garantia unei calitati de 100% precum si satisfactia unui lucru bine facut, indiferent de cerinte si de locatie.

Dispunem de o echipa de profesionisti cu inalta calificare, care va stau la dispozitie pentru a va oferi ceea ce aveti nevoie , cu incredere si profesionalism.  

 

MONUMENTE FUNERARE MOSROCA VA OFERA:

• Lucrari Funerare ( Marmura, Granit, Mozaic)

• Monumente ( Marmura, Granit, Mozaic)

• Placi Comemorative Sablate

• Sablare

• Placare interior marmura , granit si travertin

• Fotoceramica

• Curatarea si restaurare monumentelor vechi

Dispunem de o gama larga de modele, cu un design aparte, iar desenele si inscriptiile sculptate sunt facute sa reziste o lunga perioada de timp, pastrandu-si autenticitatea si valoarea. Acestea se pot personaliza si inscriptiona in functie de dorintele dumneavoastra.

Va punem la dispozitie o gama larga monumente funerare, adaptate atat bugetului cat si cerintelor dumneavoastra.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...