IRUM SA

25959 Vizualizări
Reghin
Adresa: Axente Sever, nr. 6,Zip: 545300,Județ: Mures,Romania
Despre IRUM SA

IRUM a fost fondată în anul 1953 cu scopul de a produce, întreține și repara utilaje și mecanisme agricole și forestiere. În cei peste 65 de ani de la înființare, fabrica a trecut prin transformări dramatice, de la riscul de a fi abandonată, până a ajuns la nivelul unei companii moderne care deține singurul centru privat de cercetare și dezvoltare pentru utilaje  agricole și forestiere din România.
Succesul comapniei IRUM nu este un secret. Experiența de producător este stimulată permanent de ambiția și capacitatea de inovare a centrului de cercetare iFOR. Pe de altă parte, grupul IRUM-MAVI dispune de o rețea de magazine de piese de schimb și service care se dezvoltă în mod continu.
Feedback-ul clienților este vital în dezvoltarea utilajelor pe care le producem. Fiecare model nou este lansat după ani de proiectare virtuală, testare și prototipare. Fabrica dispune de un centru de prelucrări CNC, turnătorie, linie de tratament termic, sculărie, atelier sudură, vopsitorie și service.
După mai bine de 65 de ani, fabrica desfășurată pe o suprafață de 175.000 m2 îî ține aproape pe cei peste 600 de angajați. Prin producția de utilaje și piese de schimb a fabricii IRUM, rețeaua MAVI care oferă soluții tehnice pentru orice utilaj, Centrul de Cercetare și Dezvoltare iFOR, precum și prin brandurile TAF și TAGRO, grupul MAVIPROD continuă să contribuie semnificativ la dezvolarea României

Galerie
bgallery_grapa-4m.jpg
bgallery_090_6586.jpg
bgallery_plug-alpler-3-trupite.jpg
bgallery_remorca-agricola-3.5-1ax.jpg
bgallery_taf-2012.jpg
<
>
icon facebook Share

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...