Despre HOTEL BIELMANN

Situat la 5 km de Brașov și de Centrul Comercial Coresi Shopping Center, 15 km de Poiana Brașov, pe DJ 103 în Sânpetru, hotelul Bielmann*** (3 stele) este unul dintre cele mai frumoase și dotate hoteluri din zona Brașovului.
Hotelul Bielmann*** dispune de 27 de camere duble (twin și matrimonial care pot fi închiriate și în regim de SGL ) cu servicii de cea mai bună calitate, fiind locul ideal pentru oamenii de afaceri, concedii, petrceri private și nu numai. Camerele sunt dotate cu mini-bar, telefon, TV cu programe prin satelit și programe germane, internet whireless cât și prin cablu; băi dotate cu Jacuzzi și cu duș.
Serviciile de alimentație se desfășoară în Restaurantul Bielmann ***- restaurantul propriu cu o capacitate de 60 de locuri care include și terasa în aer liber , bucătăria fiind diversificată. Deasemenea hotelul mai pune la dispoziție și o cramă cu masă de billiard, ping-pong, darts și fotbal mecanic, crama având o capacitate de 20 de locuri .
Pentru altfel de activitati ca petreceri, workshopuri vă punem la dispoziție :
- 2 săli de conferință (80 locuri și 12 locuri) cu dotări aferente
- sală pentru petreceri private cu o capacitate de maxim 150 persoane ( nunți, botezuri, cumetrii, zile naștere ..etc )
- sală de fitness
- salina
- saună
În sezonul cald oaspeții și cazații hotelului au acces la piscina și terenul de tenis prevăzut cu gazon artificial, care se află în gradina de vară a hotelului în suprafața de 7000 mp.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...