Despre H.G. CONSTRUCT SRL

Produsele Bilka se livrează în 24 de ore, de la preluarea comenzii, în orice colț al țării și asta datorită capacității mari de producție, sistemului logistic performant și bunei relații cu partenerii din țară.
Importanța acordată transportului și manipulării, alături de calitate și preț, reprezintă unul dintre principalii factori pentru care suntem alegerea numărul 1.
Un produs conceput, fabricat, ambalat și distribuit într-un mod eficient înseamnă un cost mai mic.
Lucrăm continuu la eficientizarea procesului de livrare și manipulare pentru țigla metalică, tabla cutată, sistemul pluvial și toate accesoriile care formează sistemul complet pentru acoperiș.
Personalul și sistemul automatizat lucrează permanent pentru menținerea competitivității în piață și aprovizionarea pieței cu produse superioare calitativ.
Acoperișurile BILKA se execută la dimensiuni diferite în funcție de necesitățile clientului, astfel încât pierderile de material să fie minime și se livrează pe paleți de lemn, ce se manipulează foarte ușor cu ajutorul macaralelor și motostivuitoarelor.
În timpul manevrării manuale, exista riscul ca marginile de la învelitoarea metalică să fie distruse și să se producă deformarea ceea ce ar împiedica produsele să își îndeplinească rolul de protecție pe termen lung.
Este interzisă deplasarea produselor prin târâre.
Paleții de țiglă metalică și tablă cutată trebuie să fie depozitați în spații închise, uscate și bine aerisite, unde nu există variații mari de temperatură.
Pentru intervale scurte este permisă depozitarea în spații deschise, dacă paleții sunt acoperiți de o prelată care își menține culoarea și permite ventilarea.
Paleții de țiglă metalică trebuie să fie așezați pe suporți, la o distanță potrivită de pământ, pentru a permite scurgerea și aerisirea.
Tabla cutată, doar zincată, fără stratul de vopsea, trebuie depozitată NUMAI în spații închise și uscate.
Depozitarea mai lungă de 2 luni este considerată ca fiind o încălcare a condițiilor stabilite în certificatul de garanție.
​Doar prin respectarea condițiilor menționate mai sus, acoperișul își va îndeplini principalul rol, și anume, acela de a proteja casa timp de 50 de ani.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...