Despre FABRICA DE STEAGURI SRL

Am reusit!

Am facut cel mai mare steag din lume! 349 x 227 m! 79.223 m²!

 

 

Cea mai importantă activitate desfăşurată de FABRICA DE STEAGURI srl este producţia de DRAPELE, FANIOANE tratative, STEGULEŢE, precum şi toată gama de accesorii necesare reperelor mai sus menţionate. Experienţa în acest domeniu, combinată cu metodele tradiţionale şi totodată asimilarea unor tehnologii moderne, ne-au propulsat în poziţia de principal producător de DRAPELE pe plan naţional. Tehnologizarea cu echipamente de ultimă generaţie ne dau posibilitatea să acoperim un segment încă deficitar pe piaţa internă şi anume IMPRIMAREA PE FORMAT MARE PE MATERIALE TEXTILE. Se poate imprima o gamă largă de materiale cu aplicaţii foarte diverse: materiale pentru interior / exterior, lucios, mat, opac, semitransparent. Pe lângă drapelele mai sus menţionate se pot produceEŞARFE , FEŢE DE MASĂ, DRAPERII personalizate. Personalizarea se poate face pe toată suprafaţa în POLICROMIE. În funcţie de proiectul beneficiarului încercăm să acoperim din punct de vedere tehnic dorinţele acestuia.

Mai sunt disponibile materiale cum ar fi: materiale pentru reproduceri de picturi, material elastic pentru producţia de echipament sportiv (tricouri), materiale pentru decorarea vitrinelor etc.

De asemenea, vă putem pune la dispoziţie o gamă completă de accesorii pentru drapele, fanioane, steguleţe etc.

  • SUPORTURI pentru fanioane / steguleţe din lemn, metal, metal cu marmura, cu finisaje ce acoperă şi cele mai ridicate exigente.
  • LĂNCI şi SUPORTURI pentru lance din lemn şi metal, atât pentru interior cât şi pentru exterior
  • CATARGE din FIBRĂ DE STICLĂ şi ALUMINIU cu înalţimi cuprinse între 4,0 m şi 18,0 m - această gamă cuprinde catarge telescopice destinate unor acţiuni temporare , foarte uşor de trasnportat şi folosit. Modelele sunt foarte variate.
  • CATARGE din FIBRĂ DE STICLĂ, permanente, cu înaltimi cuprinse între 6,0 m si 12,0 m. Este necesara fundatie din beton. Pentru aceste produse asiguram suport si asistenta tehnica pentru instalare. Exista si catarge speciale ce pot atinge înaltimea de 18,0 m.

De asemenea, exista sisteme speciale pentru prindere pe perete pentru diverse sisteme de expunere, nu numai drapele.

Lucrările executate de noi se adresează unei palete foarte largi de clienţi: societăţi comerciale (drapele personalizate pentru sedii de firmă, decorare săli de şedinţă etc. ; fanioane, steguleţe pentru lansări de produse, campanii promoţionale, târguri, expoziţii etc.), instituţii oficiale (instituţii administrative, ambasade, şcoli etc.), cluburi sportive, hoteluri, partide politice.

 

Produse
Drapele istorice
Unitatea noastră produce orice fel de drapele istorice , într-o variată gamă dimensională şi de finisări.Dimensiunea standard este de 1,35 x 0,90 m, dar în funcţie de specificul lucrăr... Citește mai departe
Fanioane personalizate
Se pot executa orice fel de fanioane prin imprimare, brodare manuală sau mecanică.Gama de produse este mare, începând de la banalele steguleţe de hârtie care se pot produce &icir... Citește mai departe
Oferte
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...