Despre AQUATERM SRL
Societatea comerciala AQUATERM SRL, cu sediul în oraşul Nădlac, judeţul Arad, înfiinţată în anul 2000, comercializează gama de centrale termice pe combustibil solid de tip VIGAS, ATTACK, LADAN, boilere termoelectrice, solare, sisteme solare, rezervoare de acumulare precum si piese de schimb.

Oferim soluţii corecte privind raportul calitate / preţ, precum şi suport tehnic, consultanţă, servicii tehnice.
Centralele termice comercializate de firma noastă sunt fabricate cu respectarea standardului european EN 303-5, conform Directivei Europene 97/23 EEC; îndeplinesc cerinţele de protejare a mediului înconjurător prin emisii scăzute de noxe.
Obiectivul nostru de bază este acela de a asigura servicii de calitate în conformitate cu cerinţele clientului, cu cerinţele legale şi reglementările aplicabile, precum şi de a creşte satisfacţia clienţilor noştri.
Un client mulţumit reprezintă cea mai bună formă de promovare. Aceasta este probabil explicaţia pentru faptul, că majoritatea clienţilor noi, ne contactează datorită recomandării firmei de către clienţi vechi. Este un lucru de care suntem mândri, dar care ne obligă în continuare să fim atenţi.

Valorile noastre:
Satisfacerea permanentă a nevoilor clienţilor;
Respect;
Responsabilitate;
Vorectitudine;
Onestitate;
Competenţă.
                                                                                                           

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...