Despre Noi

Ati ajuns unde trebuia!

Erati multumit de performantele afacerii dumneavoastra.Dar ati uitat un singur lucru. Promovarea. O promovare buna trebuie sa arate ceva, sa fluentizeze relatiile intre parteneri, sa va protejeze de concurenta, sa transmita energie clientului. Pentru a gasi cel mai indicat tip de promovare, trebuie sa urmati recomandarile expertilor. Serviciile de inalta calitate Millenium Management nu va vor lasa niciodata descoperit. Serviciile de promovare ale Millenium Management au fost special concepute pentru a raspunde societatii moderne. Si au depasit toate asteptarile atat din punct de vedere tehnologic cat si informational.

Posibilitati de promovare:

  • "Focus Business Catalog" - "Un altfel de catalog!", care promoveaza imaginea societatilor, plasandu-le in topurile firmelor din Romania - www.catalogafaceri.ro

  • "Ghidul Primariilor" - urmareste prezentarea Romaniei asa cum e, in vederea utilizarii tuturor resurselor din punct de vedere turistic si al mediului de afaceri de catre posibilii investitori in diferite locatii, beneficiind de facilitati financiare si umane - www.ghidulprimariilor.ro

Servicii de:

  • Promovare in forma tiparita a lucrarilor expuse mai sus;

  • Incadrare pe site-urile www.catalogafaceri.ro , www.ghidulprimariilor.ro , cu posibilitatea de upgrade a datelor incrise, pe baza unui user si a unei parole puse la dispozitie in momentul incheierii contractului pentru una sau mai multe lucrari.

  • Realizarea de module publicitare pentru insertie in diferite lucrari, indoor si outdoor, diferite materiale promotionale.

  • Tehnoredactarea computerizata a multiplelor materiale de promovare a imaginii, a serviciilor si a produselor societatilor.

Promovarea tuturor lucrarilor, atat incadrul diferitelor targuri nationale si internationale organizate pe teritoriul Romaniei, cat si prin intermediul departamentelor proprii de telemarketing si direct-mailing, care ofera posibilitatile de informare in mod direct factorilor de decizie din cadrul agentilor economici.

Dorim sa mentionam ca toate aceste servicii sunt oferite in mod GRATUIT in cazul incheierii unui contract pentru "Focus Business Catalog",sau "Ghidul Primariilor". Deasemenea, dorim sa transmitem multumiri tuturor celor care sunt alaturi de noi inca de la inceput, dar totodata multumiri si celor care ni s-au alaturat pe parcurs.

Asadar, posibilitati exista, nu ramane decat sa le utilizati!

Cu deosebit respect,
Echipa Focus

copyrights © 2018 Millenium Management. Realizare: Gloobus Software Development.    All rights reserved.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.