Suport Metalic pentru Biciclete RACK-5

Detalii (2019-01-28 - 2019-07-28)

Finisare Elemente Metalice Suport Biciclete Stradal: Rastelul de biciclete metali stradal, parc este vopsit in camp electrostatic cu vopsea poliesterica, care asigura o protectie ridicata a suprafetelor.

Culori Standard  Suport Biciclete Stradale:     RAL 9005 (negru mat)     RAL 7016 (antracit)     RAL 6005 (verde)     RAL 9006 (gri)

Pentru comenzi speciale, suportul de biciclete se pot vopsi in orice culoare din paletarul RAL (se poate percepe un cost aditional).

Fixarea la sol a  Suportului Metalic Stradal de Biciclete: Fixarea la sol a suportului de biciclete stradal se realizeaza prin fixarea flansei cu conexpanduri (neincluse in pret).

Termen Livrare Suport de Biciclete Metalic: Se livreaza in termen de 2-5 zile de la Comanda Valida, in functie de stoc, cantitate, culoare, alte cerinte.

Pret, Livrare si Taxe Livrare pentru Suportul de Biciclete Stradal: Pretul este considerat in conditia Ex-Works depozit KroneMag. La solicitarea beneficiarului, KroneMag poate organiza expeditia la adresa indicata de catre beneficiar, costurile suplimentare pentru acest serviciu fiind in functie de cantitate si locatia beneficiarului.

icon facebook Share

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...