Stalp Directionare Stradala KRONSTADT 87

Detalii (2019-01-21 - 2019-07-21)

Elemente Componente Stalp Directionare Stradala:     Baza din fonta M87     Teava din otel cu flansa, din 2 tronsoane     Ornamente de fonta (trecere Ø76 si Ø60)     Varf ornamental din fonta

Finisare Elemente Metalice: Stalpul de directionare stradala este vopsit in camp electrostatic cu vopsea poliesterica, care asigura protectie si rezistenta ridicata suprafetelor metalice.

Culori Standard:     RAL 9005 (negru mat)     RAL 7016 (antracit)     RAL 6005 (verde)

Optionale: Elementele metalice ale stalpului de directionare stradala se pot vopsi in orice culoare din paletarul RAL (se poate percepe un cost aditional). Stalpul de orientare stradala poate fi echipat cu indicatoare de orientare stradala simple sau duble (cost aditional):     INDICO 1.0 - indicator cu un singur dispozitiv     INDICO 1.2 - indicator cu un 1 sau 2 dispozitive

Fixare Stalp Directionare Stradala: Stalpul de directionare stradala se fixeaza prin talpa bazei, cu ajutorul a 4 conexpanduri (neincluse in pret).

Termen Livrare: Se livreaza in termen de 2-15 zile de la Comanda Valida, in functie de stoc, cantitate, culoare, alte cerinte.Stalpii directionare stradali se livreaza dezasamblati.

Pret, Livrare si Taxe Livrare: Pretul este considerat in conditia Ex-Works depozit KroneMag. La solicitarea beneficiarului, KroneMag poate organiza expeditia la adresa indicata de catre beneficiar, costurile suplimentare pentru acest serviciu fiind in functie de cantitate si locatia beneficiarului.

icon facebook Share

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...