ECHIPAMENTE PENTRU DESZAPEZIRE, ÎNTREȚINERE, DEZGHEȚARE ȘI ANTI - ÎNGHEȚ

Detalii (2019-10-04 - 2020-04-04)

Echipamentele pentru deszăpezire, întreținere, dezghețare și anti - îngheț sunt o alegere inteligentă, o soluție fiabilă multifuncțională ce garantează eficiență și performanță de înaltă calitate pentru toate operațiunile de întreținere a drumurilor locale și regionale, pe timpul iernii și a verii. 

Iridex Group Plastic execută în România, cu ajutorul echipamentelor RASCO, operațiuni mecanizate de deszăpezire, împrăștiere material antiderapant, curățarea șanțurilor, întreținerea eficientă a vegetației de pe marginea drumurilor (forestiere) sau malul apelor.

Echipamentele RASCO prezintă un design funcțional fiind compatibile pentru toate tipurile de tractoare, vehicule multifuncționale și utilitare mici.

Echipamentele RASCO sunt caracterizate prin simplitate, durabilitate, flexibilitate, eficiență și siguranță. Acestea sunt dotate corepunzător fiecărui tip de operațiuni, atât cu lame de zăpadă pentru îndepărtarea zăpezii de pe suprafețele de circulație, sărărițe pentru împrăștierea materialelor antiderapante în vederea combaterii poleiului, pluguri de zăpadă, cât și cu principale accesorii: cap cositor Hydra, cap cositor Tornado, cositoare cu braț, perie laterală BM, perie carosabil MKN, dispozitiv curățare șanțuri Kan, tăietor pentru crengi SRG, dispozitiv de spălare PL, perii.

Echipamentele RASCO sunt utilaje precise, cu sisteme de control electronice care asigură rezultate foarte bune de fiecare dată. Cu ajutorul acestora, parametrii de lucru ai utilajelor (precum locație, viteză de deplasare, consum, etc.) pot fi monitorizați de la distanță în scopul optimizării utilizării acestora.

Pentru mai multe informații sau detalii :  marketing@iridexgroup.ro/ +40 (21) 240 40 43/+40 (752) 010 890

icon facebook Share

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...