Cos de Gunoi Metalic Stradal URBAN 2

Detalii (2019-02-04 - 2019-08-04)

Elemente Componente Cos Gunoi Metalic Stradal:     2 recipiente metalice, cilindrice din tabla zincata     1 teava metalica, consola de sustinere     6 ornamente decorative din fonta

Recipientele cilindrice metalice ale cosului de gunoi exterior parc, stradal sunt realizate din tabla de otel zincat cu g=0.8-1.0 mm, ornamentata cu gauri diferite modele.

Finisare Elemente Metalice Cosuri de Gunoi de Exterior: Cosurile de gunoi metalice stradale sunt vopsite in camp electrostatic cu vopsea poliesterica, care asigura o protectie ridicata a suprafetelor.

Culori Standard Cos de Gunoi Exterior Parc:

    RAL 9005 (negru mat)     Antracit

Optionale pentru Cosurile de Gunoi Metalice Urbane: Cosurile de gunoi metalice de exterior se pot vopsi in orice culoare din paletarul RAL. La cantitati sub un lot de 50 buc cosuri de gunoi metalice stradale se poate percepe un cost aditional. Modul de fixare la sol a cosului de gunoi exterior poate fi modificat la cererea beneficiarului cu un cost aditional dupa caz.

Fixare Cos de Gunoi Metalic Parc si Stradal: Fixarea la sol a cosului de gunoi metalic de exterior se realizeaza prin betonarea tevii de sustinere a consolei sau dupa caz fixarea flansei inferioare cu conexpanduri.

Termen Livrare Cosuri de Gunoi Metalice Stradale: 2-15 zile de la Comanda Valida, in functie de stoc, cantitate, culoare, alte cerinte.

Pret, Livrare si Taxe Livrare pentru Cosurile de Gunoi Metalice de Exterior: Pretul este considerat in conditia Ex-Works depozit KroneMag. La solicitarea beneficiarului, KroneMag poate organiza expeditia la adresa indicata de catre beneficiar, costurile suplimentare pentru acest serviciu fiind in functie de cantitate si locatia beneficiarului.

icon facebook Share

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...