Containere semi-îngropate

Detalii (2019-02-15 - 2019-08-15)

Containerele semi-îngropate sunt o soluție de colectare nu doar estetică, ci și simplă și eficientă din punct de vedere constructiv, al instalării și al funcționării. 

Ideale pentru colectarea deșeurilor din  parcuri, grădini și zone verzi, containerele semi-îngropate se adaptează perfect și în incinta ansamblurilor de locuințe sau instituțiilor, iar posibilitatea de personalizare a părții vizibile - prin placare cu lemn impregnat/aluminiu etc. - contribuie la buna integrare vizuală în context.

Sunt fabricate din polietilenă de înaltă densitate, prin rotoformare, într-o soluție constructivă solidă, cu grosimea  pereților de la 7,5 la 12 mm.  

Deșeul se colectează într-un sac colector din polipropilenă atașat capacului. 

Pentru colectarea deșeurilor reciclabile, pot fi prevăzute cu capac special. 

În situația în care se colectează deșeuri menajere, la baza containerului se poate instala un recipient pentru eventualele scurgeri de levigat din sacul colector. 

Nu necesită mecanisme de susținere sau alte construcții  speciale (platforme, adăposturi), însă vă rugăm să țineți cont că instalarea lor se face doar cu autorizație de constuire emisă de autoritățile locale responsabile. Specialiștii noștri vă stau la dispoziție cu toate detaliile necesare unei instalări corecte. 

Tipuri și capacități: https://iridexplastic.ro/produse/recipienti-deseuri/containere/item/137-containere-semi-ingropate

icon facebook Share

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...