CAUTATI PERSONAL CALIFICAT SAU NECALIFICAT PENTRU BUSSINES-UL DVS?

Detalii (2019-10-28 - 2020-04-28)

 

-ORGANIZAREA PROCESULUI DE RECRUTARE AL CANDIDATILOR STRAINI-ASIGURAREA OBTINERII AVIZELOR DE MUNCA-OBTINEREA VIZELOR DE INTRARE IN ROMANIA-OBTINEREA PERMISELOR DE SEDERE PE TERITORIUL ROMANIEI-ASIGURAREA TUTUROR FORMALITATILOR NECESARE LEGATE DE ADMINISTRAREA PERSONALULUI

Personalul din portofoliul nostru provine din zona asiatica si reprezinta o solutie viabila pe termen lung in ceea ce priveste forta de munca.

AVANTAJELE de a lucra cu personal asiatic sunt numeroase, printre cele mai importante enumeram: discretia,devotamentul si seriozitatea.

Muncitorii asiatici:

 vin sa munceasca pentru 2 ani, oferindu-va astfel stabilitate; sunt disponibili pentru munca prelungita;sunt loiali, dedicati, respectuosi, responsabili;aveti garantia ca puteti angaja persoane specializate in functie de domeniul de activitate de care aveti nevoie;eficientizarea costurilor si eliminarea riscurilor asociate angajarii;inlocuirea temporara a unor salariati, atunci cand este cazul.

De asemenea, personalul nostru este vorbitor de engleza, din acest motiv si cererea de pe piata pentru acest tip de forta de munca este foarte crescuta

icon facebook Share

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...