WORKSHOP - ORGANIZEAZA-TI O NUNTA DE 7 STELE!

Detalii (2014-07-10)

Un real ajutor pentru viitoarele mirese şi pentru o nuntă reuşită:

WEDDING PLANNING, WORKSHOP 

Dragi viitoare miresici si miri,

Am organizat pentru voi un eveniment inedit de workshop prin care sa aflati totul despre cum sa va organizati si planificati nunta de vis, pas cu pas, de la cel mai mic detaliu pana la vizualizarea si punerea in practica a intregului eveniment.

Vineri, 18 iulie 2014, la Hotel Arena, vis-a-vis de Sala Polivalenta, Strada Tamas Erno Nr. 1

Workshop sustinut de Bianca Somesan, Wedding Planner din Cluj-Napoca care va v-a prezenta impreuna cu invitatii nostri in ce consta organizarea unei nunti perfecte de la A la Z!

Ce beneficii veti avea?

Veti afla mai multe despre ce inseamna Wedding Planning si beneficiile pe care vi le aduce un wedding planner in organizarea nuntii la care visati de mici. Valoarea pe care o aduce un wedding planner prin calitatea serviciilor oferite. 

Prezentare cu expozitie din partea furnizorilor invitati:

*Rochii de mireasa - Salon Szelena - veti avea ocazia sa aflati cum sa va alegeti rochia potrivita, detalii pe care sa le urmati in privinta alegerii rochiei de mireasa, cum sa se asorteze cu stilul si personalitatea voastra, detaliile in legatura cu tematica, sezon, mire s.a.m.d. 

*Costume miri - Magazin Seroussi - veti avea ocazia sa aflati mai multe despre alegerea costumului, tinutei potrivite pentru mire, detalii de urmat in privinta alegerii unui costum in functie de rochita miresei, tipuri diferite de costume si alegerea costumului in functie de fizionomia mirelui.

*Video - Ovidiu Rosca - veti avea ocazia sa aflati ce inseamna un cameraman profesionist, detalii pe care sa le urmati in privinta alegerii unui cameraman profesionist, care este ultimul trend in tehnologia moderna privind filmarile HD la nunti, ustensilele folosite si multe altele.

*Fotografie - Studio Arten - veti avea ocazia sa aflati ce inseamna un fotograf profesionist, informatii pe care sa le urmati in privinta alegerii unui fotograf profesionist, de ce sa alegeti un fotograf profesionist si nu un amator, portofoliul si arsenalul de munca folosit.

*DJ - Plusaudio - veti avea ocazia sa aflati in ce consta alegerea unui DJ potrivit pentru nunta, detaliile pe care sa le urmariti in privinta alegerii unui DJ cu experienta, profesionist si diferentele intre DJ-ii, tipuri de DJ.

*Decor-Mures - Claudia si Elena - veti avea ocazia sa aflati mai multe despre cum sa va alegeti buchetul de mireasa, detalii care sa le urmariti in privinta alegerii florilor pentru decor, amenajarea decorulului, detaliile in legatura cu tematica, concept, mesaj, sezon, trenduri.

*Cofetarie - Artizan - veti avea ocazia sa aflati mai multe despre candy bar, cum sa va alegeti candy bar in functie de decor, despre prajituri si alegerea prajiturilor in functie de preferintele si bugetul vostru, detalii care sa le urmariti in privinta alegerii tortului, marturiilor de nunta.

Investiţia ta?

- Prin completarea formularului de înscriere de mai jos beneficiezi de un tarif special de 20 Ron/cuplu, iar 15 Ron/persoana
- În cazul necompletării formularului, intrarea va fi de 30 RON/cuplu, respectiv 20 RON pentru o persoana

Inscrie-te la:
https://docs.google.com/ forms/d/ 1a2sSq9eSMQxHX1Z1_FNhP3c0kE gAycv-A2AL7NiDSM8/ viewform?c=0&w=1&usp=mail_f orm_link

DJ Tibi Pal - specialistul nuntilor cu invitati interetnici

Data începerii: 2014-07-18
Data terminării: 2014-07-18
icon facebook Share

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...