Theory of Mind - live in Office

Detalii (2014-02-27)

Sambata, 1 martie, în The Office- Clubul Presei  din Targu-Mures,  Theory of Mind lanseaza oficial noul lor EP ‘I Felt The Sun’.

# # #
La un an de la debutul lor pe scena alternativă autohtonă, Theory of Mind au pregatit un nou material discografic. Este vorba de EP-ul intitulat ‚I Felt The Sun’ ce va conține două compoziții originale plus o serie de remixuri la piesa ce da titlul materialului. Piesele originale semnate Vladimir Bosînceanu sunt: ‚I Felt The Sun’, ce se regasește și pe albumul de debut, și mel odia ‚Summer Waves’ - cea mai noua creație a formației.

Pe parcursul primului an de existență, Theory of Mind au fost remarcați și elogiați de către presa de specialitate, de oameni importanți din industrie, precum Mihai Dinu (Radio Guerrilla/ Eclectic FM), Bogdan Serban (Radio Guerrilla), Adrian Despot (Vița De Vie) sau Kirk (Radio Trib) dar mai ales de public, reușind să-și strangă un fan-base numeros, loial si entuziast.

Cantecul ce dă titlul acestui material, I Felt The Sun, este o melodie pe care Vladimir o fredona încă de mic (dorind s-o materializeze într-un cantec matur dar nefiind în stare sa o ducă la capat pentru mult timp). Melodia în sine este despre dragoste și dezamagirea complementară culminand cu un refren psihedelic care te readuce pe plaiurile copilăriei, putand fi descarcată gratis la următorul link:  http:// theoryofmind-ro.bandcamp.co m/track/i-felt-the-sun 

Cea de-a doua compoziție originală a EP-lui, ‚Summer Waves’, te îndeamna la meditație și autoreflecție. 
Vladimir ne spune că este de preferat ca atunci cand suferi sau te simți pierdut să te oprești și să te privești din exterior mergand încet spre interior în cautarea sentimentelor tale adevărate, chiar dacă de cele mai multe ori nu va fi frumos ceea ce vei descoperi.

Deasemenea suntem incantați sa vă prezentăm și să vă oferim gratis primul remix pentru single-ul ‚I Felt The Sun’ – acesta poartă semnatura nou venitului proiect AM Love, care a transformat și a dus piesa originală intr-o zona total diferită. Beaturi 80’-iste și o atmosfera disco fac din ‚I Felt The Sun (AM Love Remix)’ un adevărat concurent pentru „hit-ul verii”. Acest prim remix poate fi descărcat gratuit la link-ul: http://www.artistlink.com/ home/products/413314

Data începerii: 2014-03-01
Data terminării: 2014-03-01
icon facebook Share

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...