Spectacol de teatru "Iluzii" - After party Alter NativaStudenteasca

Detalii (2014-03-26)

Salutare studenti. Noi, The Office Club – Clubul Presei, am pornit o colaborare cu Liga Studenților.
Seara se numeste Alter Nativa Studenteasca. De ce? Pentru ca am hotarat impreuna cu Liga, ca studentii au nevoie de un chef diferit fata de cele de pana acum. In cadrul petrecerilor vom incerca sa aducem o trupa live, s au un alt entertainer.

Imaginează-ţi că tocmai ai împlinit optzeci şi patru de ani. Ştiu, nu-i uşor, dar fă un efort: ai optzeci şi patru de ani, eşti bolnav, nu te-ai mai ridicat din pat de câteva zile şi, deodată, îţi dai seama… că mori. Că mai ai câteva ore de trăit şi gata. Şi acum imaginează-ţi că în mintea ta, în mintea ta de optzeci şi patru de ani, în mintea ta de „moş băşinos” sau de „babă artritică”, în mintea ta terifiată de apropierea sfârşitului prinde contur un gând. Un gând care sună cam aşa: „Am trăit ce se cheamă viață… pentru ce?” Și acum e-acum: imaginează-ţi că ai un răspuns la-ntrebarea asta.

„Pe scurt, Iluzii e, pe de o parte, un spectacol în care se povesteşte frumos, iar pe de altă parte, unul în care se mizează pe actorul devenit performer şi care trebuie să-şi creeze propriul spectacol pe măsură ce înaintează în el, bazându-se pe economie de mijloace, dar în același timp şi pe o oarecare camuflare a arsenalului de care dispune, folosit pentru a se putea integra într-o atare propunere şi pentru a putea realiza comunicarea cu spectacolele celor care îi stau alături.” (Mircea Sorin Rusu – „TEATRU. Iluzii între 74 şi Parking”, Observator Cultural)

Data începerii: 2014-03-27
Data terminării: 2014-03-27
icon facebook Share

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...