Plantarea de primăvară

Detalii (2014-03-18)
După acțiunile reușite de plantare din Aprilie 2012 şi Aprilie 2013, în cadrul cărora s-au plantat cu ajutorul voluntarilor aproximativ 15000 de puieți pe 3 ha de teren cu risc de alunecare din comuna Tăureni, anul acesta revenim cu forțe proaspete să completăm locurile în care puieţii nu s-au prins.

În data de 5 apri lie 2014, Sâmbăta, vom completa cu aproximativ 5.000 de puieți porţiunile deja plantate din zona comunei Tăureni, județul Mureș. Pentru a realiza această acțiune avem nevoie de implicarea a 150 de voluntari!

Dacă doreşti sa te implici (din nou) într-o acţiune marca Plantăm fapte bune în România, te aşteptam să te înscrii completând formularul http://tiny.cc/ plantamfaptebune

Vom asigura o masă caldă, transport și unelte pentru cât mai multe persoane, dar dacă ai posibilitatea să te deplasezi pe cont propriu, ne este de real ajutor.

Dacă ai întrebări, trimite un mail la adresa mures@plantamfaptebune.ro

Pentru mai multe detalii accesează paginile:  www.plantamfaptebune.ro și www.facebook.com/ PlantamFapteBuneinRomania

De asemenea, dacă nu poți ajunge la plantare în data de 5 aprilie, poți susține mișcarea prin donații la adresa  http:// plantamfaptebune.ro/ implica-te/doneaza/
POSTS
Data începerii: 2014-04-05
Data terminării: 2014-04-05
icon facebook Share

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...