FUTSAL Cupa Romaniei, Optimi de finala

Detalii (2014-02-18)

 

În cadrul turneului cu numărul 5 al Ligii a II-a la futsal, desfășurat sâmbătă și duminică în Sala Sporturilor "Romeo Iamandi" din Buzău, echipa secundă a clubului nostru a reușit 2 noi victorii, continuând să se mențină, cu maximum de puncte, în fruntea clasamentului.

În primul joc, City'us 2 a învins cu 6-2 (5-0) pe Atletic Star Sibiu. Golurile echipei noastre au fost înscrise de Răzvan Togan - 2, Andrei Muntean - 3 și Adrian Almășan.

În jocul 2, desfășurat duminică dimineață, tîrgumureșenii s-au impus cu 7-4 în fața gazdelor de la Luceafărul Buzău, prin golurile lui Csala Zsolt - 2, Kusmodi Tamas - 2, Andrei Muntean și Adrian Almășan.

După 10 partide, City'us 2 ocupă prima poziție a clasamentului, cu 30 de puncte, golaveraj 74-33.

Doi componenți ai echipei secunde, Răzvan Togan și Csala Zsolt, au fost convocați de către selecționerul Nelu Stancea, la lotul României Under 21, pentru partidele amicale cu Macedonia, de săptămâna viitoare, de la Skopje.

Duminică, 23 februarie, de la ora 18, în Sala Sporturilor, City'us 2 va juca în optimile de finală ale Cupei României la futsal, în compania formației Inter Gheorgheni, locul 3 în Liga a II-a. Formația care va învinge în această singură manșă se va califica în sferturile de finală.

Data începerii: 2014-02-23
Data terminării: 2014-02-23
icon facebook Share

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...