Cursuri de TEATRU si DANS

Detalii (2014-07-09)

Vara asta, Promenada Mall invită copiii să se dea în spectacol, la cursuri gratuite de teatru şi dans. Vă așteptăm la o preselecție super distractivă sâmbătă 12 iulie, la ora 16:00, unde copiii vor dansa şi vor interpreta roluri amuzante alături de profesorii de la teatrul Ariel şi școala Rondo Dance. 

Cum devenim ele vi la cursurile de teatru si dans?

1. Puteți înscrie copilul pe o listă de preselecție sunând la Monica Grecu, telefon 0722151467, sau completând formularul online pe www.promenadamallmures.ro

Înscrierile pentru prima serie de cursuri se pot face până la data de 12 iulie inclusiv, urmând ca datele pentru următoarea serie să fie anunţate ulterior. Vor fi intervievați întâi copiii înscriși în prealabil pe lista de preselecție și apoi cei care vin direct la mall.

2. Cursurile de teatru se adresează copiilor între 7 şi 10 ani. La preselecţia pentru teatru, fiecare copil va citi un rol stabilit la fața locului împreună cu instructorul de teatru, un actor profesionist al teatrului Ariel, partenerul nostru. Părinții vor primi o evaluare personală a dicției, prezenței scenice și abilităților sociale ale copilului. Acesta va primi un rol în producerea piesei de teatru care să îi pună în valoare punctele forte și să îi ofere oportunități de dezvoltare personală.

3. Cursurile de dans se adresează copiilor între 7 şi 15 ani, împărţiţi pe două grupe: între 7 şi 10 ani dansuri latino, între 11 şi 15 ani dansuri moderne. La preselecţia pentru dans, copiii vor efectua mişcări simple de dans sub îndrumarea oferită de instructori, care sunt dansatori ai Şcolii Rondo Dance, partenerul nostru. 

PROGRAMUL CURSURILOR DE TEATRU
Se vor organiza două grupe care vor lucra în paralel, una în limba română, cealaltă în limba maghiară.Cursurile de teatru au loc in fiecare miercuri la ora 18:00, pentru grupa de limbă română și in fiecare marţi de la ora 18:00.pentru cea de limba maghiară.
Fiecare curs este compus din patru ședințe, dintre care trei vor fi repetiții, iar a patra o reprezentație pentru părinți și vizitatorii din Promenada Mall.

PROGRAMUL CURSURILOR DE DANS
Cursurile de dans au loc in fiecare joi de la ora 18:00, pentru grupa de dansuri moderne (copii cu vârste între 11 şi 15 ani) iar pentru cea de dansuri latino (copii cu vârste între 7 şi 10 ani), în fiecare vineri de la ora 18:00. 
Fiecare curs este compus din patru ședințe, dintre care trei vor fi repetiții, iar a patra o reprezentație pentru părinți si vizitatorii din Promenada Mall.

Gasesti formularul de inscriere la linkul urmator:
http://goo.gl/pgbFRN

Multumim!

Data începerii: 2014-07-12
Data terminării: 2014-07-12
icon facebook Share

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...