Club de Public Speaking - Speech in progress

Detalii (2014-01-23)

Cum ne pregătim un discurs sau o prezentare? 
Invitat: Ionuţ Oprea, Brand Manager - Transilvania Business şi PR Manager Sport Life România

Dacă la primele trei ediţii ale Public Speaking-ului am avut ocazia să aflăm informaţii utile despre arta vorbitului în public precum: ce este şi ce presupune acest vorbit în public, cum să ne pregătim un pitch sau cum “născocim” idei inovatoare – când ne aflăm sub presiune - a sosit momentul să ne perfecţionăm! 
Şi, pentru că luăm în serios înţelepciunea străbună care  ne spune: “Teoria ca teoria, dar practica ne omoară!” ...
… echipa JCI Târgu Mureş v-a pregătit o serie de şase ediţii noi nouţe, cu caracter aplicativ, în care aveţi posibilitatea să vă dezvoltaţi abilităţile oratorice într-o atmosferă caldă şi prietenoasă! 
Lume, lume … vă aşteptăm în data de 27 ianuarie, de la ora 19:00, la un pahar de vin cald (sau suc, după preferinţe), în J'ai Bistrot, pentru a învăţa: “Cum ne pregătim un discurs sau o prezentare? Cum formulăm propoziţiile pentru a transmite mesajul dorit audienţei?

Invitatul nostru special este Ionuţ Oprea. El este activ în media de 10 ani și a dezvoltat proiecte ce includ creație, promovare și management de conținut editorial, atât în print cât și pentru online, pentru publicații locale sau regionale. În prezent este brand manager al revistei economice lunare Transilvania Business și PR manager pentru SportLife Romania – activități de import și distribuție pentru materiale sportive, respectiv organizare de competiții. În prezent gestionează extinderea natională a revistei Transilvania Business având ca atribuții și obiective pe componentele editorial, publicitate, parteneriate, evenimente și online.

Te intrebi daca tu poți participa?

Desigur! Orice persoană, indiferent de vârsta, ocupație sau nivel de educație poate participa. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de aplicare din link-ul de mai jos până în data de 26 ianuarie.  https://docs.google.com/ forms/d/ 12im9oewkIdboyVINy8z1K2nDN8 11CfpRqyYv661aJOc/viewform

Biletul de intrare este doar 30 Ron iar daca ești student beneficiezi de o reducere de 50%. În pretul acestui bilet vei primi și un voucher pentru un suc sau pahar de vin, la alegere.
Echipa JCI te asteaptă cu noi idei, entuziasm și un speaker de la care cu siguranță ai de învățat!

Nu rata o noua seară a dezvoltării tale!

Data începerii: 2014-01-27
Data terminării: 2014-01-27
icon facebook Share

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...