Cinema in aer liber @ Targu Mures, 5-8 iunie 2014

Detalii (2014-05-29)

Caravana Metropolis, cel mai mare festival itinerant de film, vine la Targu Mures, intre 5 si 8 iunie, 2014, in Teatrul de vara din Piata Trandafirilor.
Pentru rezervări, stă la dispoziție site-ul caravana.metropolisfilm.ro

Caravana Metropolis revine în 2014, după două sezoane în care a strâns peste 130 000 spectatori , în 8 orașe din țară. Evenimentul se va desfășura în perioada 5 iunie – 14 septembrie la Târgu Mureș, Brașov, Hunedoara, Iași, Piatra-Neamț, Craiova, Sibiu, Timișoara, Constanța și București, în piețe centrale sau parcuri. 

4 filme extraordinare vor fi proiectate de joi până duminică, de la 21:30, utilizând cel mai performant echipament de proiecție în aer liber din România, un ecran gonflabil de 120 m², și singurul proiector digital mobil din țară, de 17.000 lumeni, care permit urmărirea filmelor la o calitate înaltă, întâlnită în marile cinematografe ale lumii.

05.06, 21:30: TANTE HILDA, r. Jacques Remy Gerard, animație, în competiție în secțiunea Generation Kplus la Berlinale 2014, în premieră națională! În propria grădină botanică, tanti Hilda, o mare iubitoare a naturii, conservă mii de plante din întreaga lume, multe care sunt pe cale de dispariție. Între timp, datorită unei noi cereale create în laborator de o mare corporație, haosul pune stăpânire pe lumea de afară.

06.06, 21:30: MAREA FRUMUSEȚE/ LA GRANDE BELLEZZA, r. Paolo Sorrentino, Oscar pentru Cel mai bun film străin 2014, EFA pentru Cel mai bun film european, în competiție la Cannes 2013 : Jep Gambardella își rememorează tinereţea plină cândva de pasiuni, priveşte oraşul Roma ca pe un melanj de figuri politice, artişti, femei din înalta societate, intelectuali și delicvenți.

07.06, 21:30: #SELFIE, r. Cristina Iacob, cu Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali, Alex Călin, comedie. În loc să stea acasă și să învețe pentru BAC, trei proaspăt absolvente de liceu decid să plece la mare și să își termine adolescența în stil rebel! Ele vor libertate, adre- nalină și dragoste de-o vară. #Selfie este filmul românesc al verii.

07.06, 23:30: THE GRAND BUDAPEST HOTEL, r. Wes Anderson, cu Ralph Fiennes, Mathieu Amalric, Edward Norton Ursul de Argint la Berlin IFF 2014. Aventurile lui Gustav H, un legendar administrator al unui faimos hotel European, în perioada interbelică, și ale lui Zero Mustafa, hamalul hotelului, care îi devine cel mai bun prieten. 

08.06, 21:30: BORGMAN, r. Alex Van Warderdam, thriller, în competiție la Festivalul de Film de la Cannes 2013. Un vagabond intră în viața unei familii din înalta societate, transformându-le viața într-un coșmar psihologic. Este Borgman doar un vis, un demon, sau întruchiparea fizică a fricilor noastre?

Intrare: 10 lei adulti, 5 lei elevi, studenti, pe baza carnetului vizat sau pe baza StudCard. Rezerva-ti acum bilete la film sau abonamente avantajoase, pe site-ul nostru.

Data începerii: 2014-06-05
Data terminării: 2014-06-08
icon facebook Share

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...