“Public Speaking în spațiul scenic – Dicție și mișcare scenică”

Detalii (2014-02-28)

Bine v-am regăsit!

Echipa JCI v-a pregătit o nouă ediție de Public Speaking care, chiar dacă nu te va face să-ți dorești să fii actor sau să vorbești în public, te va provoca să încerci măcar o data să pătrunzi în această fascinantă lume. Poate îți va plăcea, poate nu. Dar măcar știi că ai incercat.

Actorul Nicu MIHOC, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de teatru din Târgu-Mureş, nominalizat la Gala Premiilor UNITER 2013, Premiul ”Cel mai bun actor în rol principal”, te învață cum să fii un bun vorbito r în public, să fii expresiv, calm, încrezător, iar prezentarile tale să aibă impactul dorit. 

Avantajele sunt numeroase: empatie, imaginație, spontaneitate, comunicare, dicție, mișcare scenică, încredere, atenție, concentrare. Îți sporesc capacitatea de a comunica la locul de muncă sau la școală.
Și totuși ... dacă urmează să susții o prezentare în public, dar încă nu ești sigur de reușită deoarece pronunți mai greu cuvinte mai lungi sau mai putin uzuale? Vorbești prea lent sau prea repede? Abia dacă te faci auzit? Obosești și respiri din ce în ce mai greu pe parcursul unui discurs sau îl intrerupi pentru a lua o gură de aer? Acestea sunt doar câteva dintre aspectele care te impiedică să demonstrezi că ai un punct de vedere care merită ascultat.

Ce beneficii vei avea?

Cursul “Public Speaking în spațiul scenic - Dictie și mișcare scenică” te ajută să îți îmbunătățești pronunția, discursul, să vorbești mai clar, mai coerent, mai cursiv și mai expresiv - și cel mai important: să îți placă să vorbești și să te adresezi unor grupuri din ce în ce mai mari de oameni. Pentru ca mesajul pe care dorești să îl comunici să ajungă la interlocutor, cuvântul rostit trebuie sa fie clar, frumos, simplu și expresiv.

Cel mai activ şi curajos participant va primi un premiu surpriză din partea echipei JCI!

Investiţia în educaţia voastră?
Prin completarea formularului de înscriere de mai jos până în 09.03.2014 beneficiaţi de un tarif special de 20 Lei (bilet întreg) şi 10 Lei dacă sunteti studenţi.
În cazul necompletării formularului, intrarea va fi de 30 Lei, respectiv 15 Lei (studenți).

https://docs.google.com/ forms/d/ 1iLBoaXF-Y7AE75T22vl9l6m59q Hj2u0frKSSmK_byjc/viewform

Data începerii: 2014-03-10
Data terminării: 2014-03-10
icon facebook Share

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...