Despre TERMOSOLAR AKTIV SRL

SC TERMOSOLAR AKTIV SRL produce sisteme solare pentru incalzire cu aer cald si sisteme solare pentru producerea de apa calda atat pentru cladiri rezidentiale cat si pentru hale industriale, birouri, etc., precum si elemente de constructie energetic active tip “fatada energetic activa” si geamuri solare. De asemenea comercializam si instalam pompe de caldura aer/apa pentru incalzire/racire si sisteme solare fotovoltaice pentru producere de energie electrica.

Sistemele solare pentru producerea de apa calda si respective aer cald, sistemele solare combinate tip " fatade energetic active " precum si pompele de caldura aer / apa sunt sisteme ecologice de incalzire ; nu genereaza o cantitate de caldura suplimentara prin arderea unor combustibili fosili care sa contribuie la incalzirea globala ci utilizeaza caldura existenta in aer sau caldura radiata de soare .

Sistemele solare pentru producerea de apa calda si aer cald si sistemele solare combinate tip " fatade energetic active " produse de noi au la baza tehnologii pe care le-am perfectionat de-a lungul a multi ani de cercetare, unele fiind brevetate sau in curs de brevetare in Romania . Unul dintre brevete a obtinut " Diploma de excelenta si medalia de aur cu mentiune speciala " la " Salonul international de inventica " PRO INVENT 2015.

Sistemele solare pentru producerea de apa calda sunt simple si pot fi montate de orice persoana cu un minim de cunostinte tehnice . Kitul de montaj furnizat odata cu sistemul contine toate elementele necesare montajului .

Sistemele solare pentru producerea de apa calda consuma o cantitate foarte mica de energie electrica care poate fi generata de un panou fotovoltaic .

Pompele de caldura aer / apa consuma energie electrica ; valoarea facturilor pentru un sezon complet de incalzire ( 6 luni / an ) este comparabila cu cea a unei centrale termice pe gaz . Daca pompa de caldura este cuplata cu un sistem fotovoltaic de producere a energiei electrice, costul facturilor pentru incalzire scade semnificativ .

De aemenea sistemele solare combinate tip " fatade energetic active " produc simultan energie electrica si energie termica fiind cele mai economice sisteme de incalzire .

Investitia in panourile solare pentru producere de apa calda , respective in panouri solare pentru incalzire cu aer cald se amortizeaza in perioada de garantie , respectiv 3 ani .

Investitia in sistemele solare combinate tip " Fatade energetic active " pentru producere de energie electrica si caldura sub forma de aer cald se amortizeaza in 6 - 8 ani avand o durata de viata de peste 30 de ani .

Investitia in sistemele solare fotovoltaice off grid pentru producerea de energie electrica se amortizeaza in 10 - 12 ani avand o durata de viata de peste 30 de ani

Raportul calitate / pret este foarte bun . Asiguram montaj , punere in functiune si service in garantie si post garantie .

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...