Calitatea Imaginii
TEMPERA ADVERTISING SRL
Sector 6
Despre TEMPERA ADVERTISING SRL

Tempera Advertising va ofera o gama complexa de servicii si produse pentru industria publicitara, de la concept si creatie pana la realizarea efectiva a diverselor elemente publicitare.


Tipar de mici dimensiuni (print indoor): carti de vizita, mape de prezentare, brosuri, foi cu antet, flyere si pliante.

Echipamentele performante si finisarea profesionala garanteaza cea mai buna calitate cu respectarea intocmai a cerintelor dvs. In functie de produs, oferim si finisaje corespunzatoare: biguire, stantare, capsare, plastifiere, brosare.


Tipar de mari dimensiuni (print outdoor) si sisteme profesionale de afisaj: roll up bannere, pop up spidere, mese sampling, standuri de brosuri, rame click, casete luminoase, litere volumetrice, stickere de podea.

Datorita calitatii exceptionale a printului si a materialelor folosite, printurile de mari dimensiuni se numara printre cele mai de succes produse oferite de firma noastra. Impreuna cu sistemele de afisaj , posterele noastre sunt garantia unui afisaj eficient. Dispunem de suporturi de printare variate pretabile diverselor metode de afisaj (backlit, frontlit, PP paper, autocolant, hartie foto, canvas, etc).


Materiale promotionale personalizate: tricouri, sepci, sacose, umbrele, rucsacuri, pixuri, memory stick-uri, pungi cadou, cadouri corporate, agende, calendare.


Gravura laser, fiber si CO2.


Tempera este un concept dezvoltat in timp (13 ani ) si se bazeaza pe o indelungata experienta in domeniu a echipei fondatoare.

Produse
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...