Despre ROMSPED CARGO SRL

Logistica si transport in regim de grupaj

De la fixarea obiectivelor la planificarea masurilor de siguranta si optimizarea transporturilor rapundem cu solutii de logistica si transport marfa in regim de grupaj in plan national si international sub o asigurare de pana la 1,2 milioane de euro.

Pentru transporturi rutiere in conditii optime, conform prevederilor contractuale stabilite, fara intarzieri, incidente sau accidente, echipajul Romsped Cargo respecta si asigura cu strictete securitatea marfurilor si a echipamentelor transportate.

 

Transporturi sigure si solutii fara frontiere.

Firma Romsped Cargo este infiintata in anul 2006 ca solutie alternativa in confruntarea cu provocarile nationale din domeniul managementului logistic pentru transporturile rutiere.

Drumul parcurs de directorul general Nelu Jarca este un exemplu dedicat practicilor de buna conduita si incredere. Echipajul Romsped Cargo a consolidat o retea nationala de clienti si parteneri, intr-un cadru coerent destinat implementarii tehnicilor de logistica si procedurilor cu randament ridicat pentru transporturi rutiere.

 

Toate drumurile duc exact acolo unde vrei tu, alaturi de Romsped Cargo.

O echipa tanara, flexibila raspunde cu solutii de transport imediat pentru a permite clientilor si partenerilor din intreaga lume sa se conecteze intre ei datorita serviciilor Romsped Cargo.

 

Echipajul Romsped Cargo

Suntem o echipa specializata in dinamica industriei transporturilor, orientata proactiv pe solutii de transport eficiente. Suntem in permanenta in legatura cu partenerii nostri si urmarim desfasurarea transporturilor in bune conditii de siguranta.

Clientii Romsped Cargo

Printre clientii nostri traditionali se numara Holcim - Lafarge, Bamesa Otel SA, Martur Automotive, Petroserv, GSP, Foradex, Conarg, Romfor, MCI Inginerie, Fontana, Eucasting Ro etc.

Produse
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...