Despre NESA SRL

Societatea comerciala NESA cu sediul social in Pitesti are un capital integral privat si a luat fiinta in anul 1992 fiind la acea data una dintre primele firme cu profil de constructii din Pitesti.

Domeniul principal de activitate este acela de constructii civile, industriale dar si de proiectare, consultanta constructii, amenajari interioare, solutii de crestere a performantelor energetice in constuctii.

Profesionalismul, in executia diverselor lucrari, de care firma a dat dovada a facut ca de la an la an renumele acesteia sa creasca.

Odata cu acumularea de experienta s-a reusit si o aducere constanta la zi a cunostintelor de ultima ora in domeniul tehnicii dar si al materialelor de constructii.

Bazandu-ne pe  experienta de 17 ani in domeniul constructiilor va garantam:

- inovatie si calitate in lucrarile executate

- respectarea si adaptarea la specificatiile si cerintele dumneavoastra

- conformitatea cu normele si standardele in domeniul constructiilor

- seriozitatea si profesionalismul echipei noastre

- optiuni nelimitate de design

- tehnologii de ultima ora in domeniul constructiilor

- constructii pentru o viata

- casa visata

Scopul acestui site este de a imbunatatii relatiile noastre cu partenerii de afaceri si clientii nostri, precum si oricine ar dori sa cunoasca detalii despre activitatea firmei.

 

Dorim sa va multumim pentru interesul aratat fata de activitatile desfasurate si va adresam invitatia de a ne contacta pentru orice amanunt ce va este necesar.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...