Action is Power
NAI ROMANIA
Sector 2
Despre NAI ROMANIA

NAI România este reprezentantul exclusiv al NAI Global în România şi Republica Moldova, fiind în prezent unul dintre leaderii de piaţă în servicii de evaluare.

Servicii oferite:

  • Evaluare patrimoniu

  • Expertize

  • Evaluare mijloace fixe

  • Evaluare Primării

  • Evaluare Terenuri

NAI Global este rețeaua principală de firme imobiliare comerciale independente și unul dintre cei mai mari furnizori de servicii imobiliare comerciale din întreaga lume. NAI Global gestionează o rețea de 5.000 de profesioniști și 350 de birouri în 55 de țări din întreaga lume. Profesioniștii din NAI lucrează împreună cu echipa noastră de management global pentru a ajuta clienții noștri să-și optimizeze strategic activele imobiliare. Birourile NAI din întreaga lume au efectuat peste 55 de miliarde de dolari în tranzacții anual. NAI Global gestionează peste 300 de milioane de metri pătrați de spațiu comercial.

NAI România are sediul central în București şi oferă servicii de evaluare pe toată suprafaţa României.

. O echipă dedicată o oameni furnizează servicii de management, tehnologie, marketing și servicii corporative clienților noștri din România și Internationaly.NAI România este un furnizor complet de servicii care oferă servicii imobiliare la nivel național.

NAI România oferă în prezent următoarele servicii:

- Servicii complete de evaluare 

​- Consultanta in investitii

- Servicii de agenție

- Evaluare și consultanță

- Management de proiect

- Managementul proprietatii

Servicii

Servicii de brokeraj

Industriale, Investiții, Teren, Birou, Reprezentant proprietar, Retail, Reprezentant chiriaș

Alte servicii

Evaluări, Arhitectură, Construcții, Consultanță, Gestionarea facilităților, Studii de fezabilitate, Grupul serviciilor de investiții, Administrarea contractelor de închiriere, Managementul proiectelor, Managementul proprietății, Evaluarea proprietății, Relocare rezidențială, Planificare spațială și design, Servicii de evaluare

 

NAI Global este cea mai mare și mai puternică rețea globală de firme de brokeraj comercial imobiliare operate de proprietari. Firmele membre NAI Global, lideri pe piețele lor locale, sunt gestionate în mod activ la unison și vă oferă soluții excepționale pentru nevoile dumneavoastră imobiliare comerciale.

 Firmele membre NAI Global se întind pe toată lumea, cu 375 de birouri și peste 6 700 de experți de pe piața locală pe teren. Susținute de resursele centrale ale organizației NAI Global, firmele membre furnizează servicii de lider pe piață la nivel local și își combină punctele forte din piață pentru a forma o legătură puternică de informații și execuție pentru clienții cu provocări multietate în SUA și / sau la nivel global. .

 

Produse
Oferte
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...