Specilalisti in gazon artificial!
HATTRICK SPORT SRL
Radauti
Despre HATTRICK SPORT SRL

Societatea noastra are ca obiect de activitate principal amenajarea bazelor sportive cu gazon artificial sau alte suprafețe sintetice. În acest sens amenajăm terenuri de sport existente cu gazon artificial pentru practicarea tenisului, fotbalului sau terenuri multifuncționale pe care se pot practica mai multe sporturi.

Experienta din 2008 și profesionalismul echipelor noastre de montaj ne fac sa fim una din societățile de top din acest domeniu în România. Efectuăm lucrări de montaj și întreținere terenuri de sport pe întreg teritoriul României.

De asemenea, oferim și gazon artificial pentru decor care poate fi folosit pentru spații de joacă, parcuri și alte amenajări peisagistice.

Produsele comercializate de noi constau în: gazon artificial pentru tenis, gazon artificial multisport, gazon artificial pentru fotbal, gazon artificial pentru decor, dotari baze sportive, accesorii sportive și echipament sportiv.

Oferim și servicii de consultanță pentru alegerea celor mai bune produse în funcție de necesitățile clientului precum și servicii de întreținere / mentenanță pentru gazonul artificial.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...