Despre EXPERT TRADING SRL - HOTEL DAVOS

 

Hotel Restaurant Davos a fost construit in anul 2010 si conceput in scopul de a aduce in inima orasului Deva un plus de eleganta.

Datorita pozitiei, cat si a serviciilor oferite, Hotel Restaurant Davos*** este alegerea perfecta atat pentru cei aflati in delegatii de serviciu, a celor dornici de a vizita obiectivele turistice ale judetului Hunedoara, cat si a celor care se afla in tranzit si cauta o locatie selecta pentru a se caza si servi masa.

Situat aproape de centrul orasului Deva, oaspetii au acces rapid la obiectivele turistice ale orasului (Centrul Vechi, Muzeul Civilizatiei, Cetatea Devei, Statuia lui Decebal, Fantana Muzicala, Aleea Campioanelor de Gimnastica).

In prezent, hotelul ofera servicii de cazare si restaurant la standarde inalte, asadar daca sunteti in cautarea unui loc de cazare sau a unui restaurant select, ati ajuns in locul potrivit.

Hotelul dispune de:

16 camere ( twin, matrimoniale si 2 apartamente).

Restaurant cu 55 de locuri.

Terasa.

Sala de conferinte dotata cu videoproiector, ecran , sistem audio tv si flipchart.

Facilitati:

Baie proprie in fiecare camera.

Climatizare.

Internet wi fi.

Mic dejun.

Restaurant cu bucatarie nationala si internationala.

Bar.

Parcare private.

Hotelul dispune de asemenea, de un restaurant elegant, cu o capacitate de aprox. 55 de persoane, cu bucatarie traditionala si internationala. In restaurant se pot organiza diferite mese festive, nunti, botezuri, majorate, mese corporate etc , sau se pot livra preparate in sistem catering la locatia dorita.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...