Despre DINASTIA LUX SRL

Dinastia lux este o companie de profesionaliști având in componenta sa oameni tineri care cred si pot ca lucrurile trebuiesc făcute bine. Înțelegem nevoile oamenilor și căutam sa preluam o parte din greutățile familiilor îndoliate.

Obiectivul nostru este de a furniza informații și servicii funerare complete, de a organiza inmormantari intr-o maniera rapida și discreta. Ne diferențiem prin umanitate, sprijin, înțelegere și prin corectitudinea îndeplinirii promisiunilor făcute.

Nu mai trebuie sa alergati din usa in usa dupa documentele necesare ori pentru programarea slujbei de inmormantare si a praznicului, nici prin zeci de magazine in cautarea obiectelor ce se folosesc in asemenea ocazii triste ori dupa mijloacele de transport necesare. De asemenea, puteti fi siguri ca, prin noi, faptul ca totul va decurge dupa toate regulile si ca nu va ramane absolut nimic neindeplinit este garantat. Dumneavoastra nu va ramane decat sa ne contactati. De restul, ne ocupam noi!

 

Servicii funerare complete

Servicii toaletizare si formolizare

Dispunem de o sala de imbalsamare si de persoane autorizate care ofera acest serviciu funerar.

Efectuarea procedurii de toaletizare, formolizare și cosmetizare se va face la adresa de domiciliu sau in sala de îmbălsămare a companiei noastre in funcție de dorința familiei, conform unor normelor impuse.

Emitem certificatul de imbalsamare necesar in cazul depunerii la capela sau pentru transportarea decedatului in afara localitatii. Este necesar certificatul medical constatator al decesului de catre un medic autorizat.

Transport funerar

Oferim servicii de transport mortuar, pe orice itinerar, cu autovehicule funerare specializate, la cele mai convenabile tarife din domeniu. Transportul se face cu autovehicule echipate conform standardelor europene.

Putem organiza in maxim 24-48 ore orice transport funerar auto din Italia sau Romania catre urmatoarele tari: Romania, Bulgaria, Russia, Serbia, Polonia, Turcia, Europa Ocidentala (orice tara), Canada, SUA, America Latina, Australia.

Inchiriere capace frigorifice

Firma noastra de pompe funebre va ofera spre inchiriere capace frigorifce pentru folosinta la domiciliu. Acest capac frigorific este folosit pentru a conserva persoana decedata pe o perioada mai lunga - in conditii perfecte de igiena si estetica. Se pot folosi si in momentele in care in incinta este foarte cald (perioada de vara) sau zona este lipsita de o sursa de ventilatie.

Produse

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...