Confort și siguranță!
CORAL 33 ALL-PROD SRL
Ploiesti
Despre CORAL 33 ALL-PROD SRL

CORAL 33 ALL-PROD SRL PLOIESTI a fost fondata in anul 1994 ca o initiativa privata, avand ca obiect de activitate producerea si distributia echipamentelor individuale de protectie si lucru-EIP si EIP. Au fost create tipare si modele ergonomice din materiale diverse si de calitate, confectionate cu ajutorul masinilor de cusut ,surfilat si speciale-performante si care au fost, in ultimii ani- reinnoite.Departamentul de creatie si asimilari a realizat mereu modele noi.

Modelele de EIP realizate au fost avizate de INCDPM Bucuresti- comform legii: haina vatuita,camasa-antistatice, salopeta antistatica,antichimica si ignifugata,vesta vatuita etc .

Firma a format si pastrat un nucleu important de confectioneri-textile cu o buna pregatire profesionala care astazi constituie sectia proprie de productie confectii-textile si din piele.

CORAL 33 ALL PROD produce si distribuie : cizme pentru protectie la umiditate si substante chimice,cizme electroizolante, bocanci din piele ,centuri si accesorii pentru lucrul la inaltime.

Firma are un departament de vanzari in care lucreaza personal pregatit cu privire la reglementarile de PM si cu privire la EIP si EIL livrate partenerilor.

Firma realizeaza si personalizare prin serigrafie si brodare cu siglele clientilor.

CORAL 33 ALL-PROD SRL realizeaza in productie EIL si EIP de calitate conform cererii pietei.

CORAL 33 ALL-PROD SRL detine mijloace de transport pentru livrarea EIP si EIL la locul cerut de beneficiari.

Firma noastra a implementat sistemul de management al calitatii: SR EN ISO 9001 : 2008 si sistemul de management de mediu : SR EN ISO 14001 : 2005.

Cererile tot mai diverse ale clientilor nostri au fost satisfacute prompt ceea ce a facut ca in portofoliul nostru de clienti sa fie multe firme mari si exigente.

CORAL 33 are un management performant alcatuit din ingineri, economisti si tehnicieni pregatiti corespunzator cu privire la problemele de protectia si securitatea muncii.

ATITUDINEA NOASTRA DE SATISFACERE A CERERILOR DIVERSE SI EXIGENTE ALE CLIENTILOR NOSTRI A FOST RECUNOSCUTA DE ACESTIA - REPREZENTANTII LOR PUTAND OFERI PUNCTUL LOR DE VEDERE DESPRE CALITATEA COLABORARII CU CORAL 33 ALL-PROD SRL PLOIESTI.

 

EXEMPLIFICAM PRIN CATIVA CLIENTI reprezentativi :

1.LUKOIL ROMANIA 2.BUNGE ROMANIA

3.TIMKEN ROMANIA

4.APA NOVA BUCURESTI

5.HEINEKEN ROMANIA

6.APA NOVA PLOIESTI

7.HONEYWELL GARRETT ROMANIA

8.PETROM - OMV ROMANIA

9.CARPAT BETON-HEIDELBERG CEMENT GROUP ROMANIA

10.COCA-COLA HBC ROMANIA

PRODUCTIA PROPRIE DE confectii textile personalizate precum si calitatea produselor importate si distribuite- constituie atribute importante ale pozitiei de top a firmei CORAL 33.

Produse

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...