Despre CEPROINV SA

 

 

SC CEPROINV SA FOCSANI este o societate cu capital integral privat infiintata in anul 1991 de catre un grup de specialisti cu experienta in tehnica de prelucrare a maselor plastice, inclusiv a PTFE (politetrafluoretilena).

Compania s-a dezvoltat si a devenit principal furnizor de produse din mase plastice tehnice, inclusiv PTFE (politetrafluoretilena).

Gama de produse fabricate de CEPROINV SA FOCSANI are aplicatii in aproape toate industriile, respectiv: petrochimie, industria navala, electronica, energetica, metalurgie siderurgie, industria alimentara, industria usoara, industria farmaceutica, in transporturi, constructii, masini - unelte, etc.

CEPROINV SA FOCSANI poate executa, la cerere, dupa modelul sau documentatia clientului, o gama larga de piese finite si piese de schimb, atat din materiale plastice tehnice cat si din materiale metalice (otel, fonta, bronz, etc).

Prin experienta castigata de-a lungul anilor, CEPROINV vine in intampinarea beneficiarilor cu solutii alternative pentru utilizarea maselor plastice tehnice in locul materialelor clasice, solutii ce devin extrem de avantajoase, atat ca pret cat si ca parametri tehnici.

Principalele produse oferite pietei sunt:

Semifabricate si piese finite din PTFE (politetrafluoretilena);

Semifabricate si piese finite din mase plastice tehnice generale (PA, PE, PEHD, PC, PC celular, POM, PET, PMMA, PP, PVC);

Semifabricate si piese finite din mase plastice tehnice avansate (PAI, PBI, PEI, PSU, PEEK, PVDF,SEMITRON Esd, etc.);

Piese finite din materiale metalice (otel, fonta, bronz, etc).

Piese finite din materiale nemetalice (textolit, poliuretan, cauciuc, etc.)

Inca din anul 1998, CEPROINV S.A. Focsani este prezenta in fiecare an la TIB- Targul International Tehnic Bucuresti la ROMEXPO in Pavilionul Central (A), unde sunt prezentate produsele societatii si sunt oferite informatii suplimentare referitoare la aplicatii ale PTFE (politetrafluoretilena) si ale altor mase plastice tehnice.

CEPROINV SA FOCSANI este certificata in  Sistemul de Management al Calitatii, conform ISO 9001: 2008 si in Sistemul de Management de Mediu, conform ISO 14001:2004

Prin seriozitate, calitate si pret, compania noastra a castigat si pastrat increderea clientilor, avand acum peste 7000  de beneficiari inscrisi in baza de date.

Produse
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...