Despre Asociatia BRIX 4 PIN

Stimate Domnule Primar,
Stimate Domnule Viceprimar,
Stimate Domnule Administrator,


Vă mulţumim pentru atenţia acordată parcurgerii mesajului nostru!
Asociatia BRIX 4 PIN vă propune participarea în proiectul ViitorulMeuPoartaNumeleMeu.
Localitatea pe care o conduceţi va avea mai mult aer, va arăta mai bine, va putea avea o perdea de protecţie mai bună cu ajutorul proiectului nostru dacă, la fiecare căsătorie, la fiecare locuinţă achiziţionată sau construită, se va planta cel puţin un NUC, prin donaţie.


NUCII vor putea fi plantaţi atât în localitate cât și pe marginea drumurilor sau acolo unde decideţi. Fiecare NUC va avea o coordonată GPS cu ajutorul căreia donatorul știe care este NUCUL ce poartă numele lui sau al soţiei, copilului, părinţilor, etc. Fiind protejat prin lege, NUCUL are nevoie de autorizaţie din partea Dumneavoastră pentru a fi tăiat și deci, este protejat la tăierile accidentale sau neautorizate! NUCUL purifică aerul, produce oxigen și curaţă atmosfera de metalele grele și este arborele-simbol românesc de mii de ani!


Vă invităm să deveniţi parteneri în proiectul nostru, spre binele localităţii pe care o conduceţi, pentru mai mult aer și pentru implicare civică! Postaţi la loc vizibil afișul nostru atașat! La Ofiţerul Stării Civile, la Arhitectul localităţii, la Registrul Agricol sau oriunde doriţi!


Mai multe detalii pe www.ViitorulMeuPoartaNumeleMeu.ro/doneaza/ sau la telefon
+4 0723 7584 46.


Cu stimă și respect,
Eugen Preda
Președinte
Asociaţia BRIX 4 PIN

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...