Despre AXA PORCELAINE SRL

Povestea Axa Porcelaine a început acum 25 de ani , în Alba Iulia, un oraș cu o lungă tradiție în fabricarea porțelanului fin în Rom ânia. Am pornit la drum ca o mică afacere de familie, cu multă pasiune, dedicare și pricepere în arta porțelanului, și am reușit ca în primii ani să ne facem remarcați pe piața din România și din Europa, datorită calității produselor noastre, a design-ului funcțional și actual, dar mai ales datorită flexibilității și puterii de adaptare constantă la noile tendințe și la cerințele pieței.

Materiile prime calitative, utilizarea rețetei proprii în procesul de producție și echipa de specialiști Axa Porcelaine asigură o calitate ridicată a produselor noastre, și un grad de alb net superior.

Oferim clienților noștri soluții complete și integrate pentru așezarea mesei, precum și posibilitatea creării de noi produse la cerere. Portofoliului nostru de peste 1000 de produse individuale din porțelan, i se alătură gama extinsă de pahare din sticlă și cristalin și tacâmuri inox, prin parteneriatul strategic încheiat cu compania franceză Guy Degrenne . O noua colaborarea a fost inceputa si cu brandul Sola, producatorul olandez de tacamuri,pentru a asigura o si mai mare varietate de produse.

Relațiile de colaborare cu clienții noștri, branduri de renume local și internațional, sunt de cele mai multe ori de lungă durată, dovedind calitatea constantă a produselor și serviciilor pe care le oferim.

  Axa Porcelaine înseamnă pasiune pentru design, formă, și calitate, alături de priceperea și dedicarea echipei noastre, elemente pe care le punem cu grijă în fiecare produs de porțelan pe care îl realizam.

 

 https://www.facebook.com/AxaPorcelaine1991

Produse
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...