Despre ARHILEGO SRL

Arhilego, firmă de arhivare cu experiență în zona de vest a României, pune la dispoziția clienților săi depozite de păstrare și conservare a documentelor. Totul conform normelor în vigoare și în deplină siguranță pentru istoria firmei tale.

Orice companie are nevoie de servicii de prelucrare și depozitare arhivă pentru ca activitatea lor să fie mai ușor de desfășurat.

Procesul de arhivare reprezintă o cerință obligatorie în activitatea oamenilor și a companiilor. De aceea, externalizarea documentelor trebuie făcută în mod responsabil și organizat. Documentele asigură continuitate și atestă activitatea unei companii, deținând controlul asupra legitimității acțiunilor întreprinse.

Am format echipa Arhilego având în comun aceleași principii, iar longevitatea pe piață și standardele pe care le aplicăm pentru o funcționare ireproșabilă stau ca mărturie. Fiecare dintre serviciile noastre sunt construite cu responsabilitate, angajament și o foarte bună organizare. Investim mereu în pregătirea echipei noastre, în infrastructură și în modernizarea aplicațiilor și sistemului de lucru.

Îți oferim servicii optime de ordonare și depozitare a documentelor în conformitate cu legislația în vigoare, într-un mediu care asigură confidențialitatea și securizarea datelor. Activitatea noastră e orientată după nevoile clienților și colaboratorilor noștri, iar fiecare solicitare este îndeplinită cu succes.

Colaborând cu noi, poți sta liniștit – documentele pe care ni le încredințezi se află în condiții de siguranță, iar colaborarea noastră se bazează întotdeauna pe o relaționare constructivă.

 

Produse
Oferte

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...