AMASS CONFORT SYSTEMS SRL
Bucuresti
Despre AMASS CONFORT SYSTEMS SRL

DESPRE NOI

 

AMASS partenerul dumneavoastra de incredere !

CE ESTE AMASS?

AMASS, brand cu traditie in piata de sisteme de incalzire si degivrare este o companie specializata in sisteme economice de incalzire. 

AMASS furnizeaza cele mai economice sisteme de incalzire aplicand urmataorele principii: cost investitie redus, cost consum cat mai mic, sisteme cu confort termic maxim, sisteme sanatoase (tara generate de prat, curenti de aer si tara pericole de explozii, inundatii si asfixiere), durata de viata mare si cat mai putine cheltuieli de mentenanta. Toate solutiile de incalzire AMASS sunt mai ieftine la consum decat solutia traditionala de incalzire pe gaz (centrala termica cu raiatoare).

Datorita seriozitatii si profesionalismului, AMASS se poate lauda dupa o experienta de 15 ani ca asigura servicii de consultanta si montaj ireprosabile.

CARE ESTE PRINCIPIUL AMASS?

CARE ESTE PRINCIPIUL AMASS?

Pornim de la principiul ca un client multumit este un client care beneficiaza de solutia potrivita pentru el (proiectare si consultanta), produsele cele mai bune si calitate in montajul acestor produse.

ASTFEL AM URMAT URMATORII PASI:

 • Am studiat si ales sa promovam tipul de sisteme de incalzire cele mai economice, sanatoase si confortabile pentru caminul clientilor nostri. Alegerea tipurilor de sisteme de incalzire pe care le comercializam a fost facuta dupa studiul tuturor tipurilor de sisteme de incalzire aflate in piata de la centrala termica pe gaz traditionala la cele mai moderne solutii europene.
 • Am dus in permanenta o campanie de informare a pietei, partenerilor si clientilor nostri prin conferinte, campanii media si tv.
 • Am ales sa colaboram doar cu branduri de producatori care sunt renumiti ca fiind cei mai buni din piata europeana, astfel suntem singura companie care importa produse fabricate in Danemarca (multe branduri europene din piata romaneasca fabrica produsele in afara continentului).
 • Am focusat energia si atentia pe implementarea corecta si promta a sistemelor comercializate. Suntem compania cu cea mai mare experienta tehnica si numar de produse din domeniu. Detinem cea mai buna si complexa consultanta tehnica din domeniu, ingineri de instalatii cu vechime in domeniu si auditori energetici.
 • Ne-am pozitionat nu ca distribuitori a acestor produse ci ca ghizi pentru clientii nostri de la alegerea solutiilor potrivite pana la finalizarea procesului de implementare a acestor produse. Totul pentru ca clientul nostru, impreuna cu familia lui sa aiba parte de un confort maxim in caminul lui.
Astfel am urmat urmatorii pasi
Mergand de-a lungul anilor pe aceste principii am reusit sa atragem parteneri importanti, cat si noi clienti veniti din recomandarile clientilor nostri multumiti si mai ales sa ne laudam cu un numar extrem de mic de situatii de servisare a sistemelor AMASS. 

Suntem o echipa dinamica, cu experienta, iar filozofia noastra de afaceri graviteaza in jurul valorilor pe care le-am cultivat de-a lungul anilor: integritate, profesionalism si fidelitate fata de partenerii nostri. 

Suntem promotori ai brandurilor de cea mai buna calitate dublate de proiectare realizata de ingineri si auditori energetici. Asiguram cele mai sigure si inovatoare solutii din piata europeana de sisteme de incalzire, sisteme care reprezinta progresul tehnologic si economic in acest domeniu.
 

CARE ESTE MISIUNEA AMASS?

Misiunea AMASS este de a ridica nivelul calitatii vietii in caminele dumneavoastra, promovand sisteme de incalzire mai sanatoase, mai confortabile si mai economice.

AMASS isi doreste ca in fiecare casa sa existe sistemul perfect de incalzire.

CARE ESTE MISIUNEA AMASS?

DE CE AMASS?

 • AMASS este singura companie romaneasca ce importa produse fabricate in Danemarca. Calitatea produselor este la nivel de top european.
 • AMASS este singura companie romaneasca ce detine echipamentele specializate pentru detectie defect sisteme de incalzire electrica in pardoseala si poate remedia eficient si promt orice defectiune a acestor tipuri de sisteme.
 • AMASS detine cea mai variata gama de produse de incalzire economica din piata completate de confort si sanatate fiind importator unic pe solutii de incalzire de ultima generatie.
 • AMASS detine primele lucrari din tara pentru biserici si zootehnie. Inginerii din echipa AMASS si-au adus contributia la proiectarea si instalarea acestor sisteme de acum 15 ani.
 • AMASS detine solutiile de automatizare cele mai complexe din piata, solutii unice care ajuta la rezolvarea problemelor de bransament scazut.
 • AMASS asigura garantie 20 de ani si efectueaza promt lucrari in toata tara la cea mai buna calitate de montaj.
 • AMASS detine certificate de calitate in management ISO 9001 si ISO 14001.

 DE CE AMASS?

 
Ne-am folosit experienta, profesionalismul si capacitatea rapida de executie pentru a duce la bun sfarsit proiecte pentru clienti importanti ai pietii imobiliare romanesti.

Iata doar cativa: BNR, Clubul Dinamo, PRO Media, Vama DElamode, biserici, ferme zootehnice, 3 stadioane, malluri, primaria Craiova, facultatea de Agronomie, Catedrala ortodoxa din Fagaras si sute de cladiri rezidentiale etc.
Produse
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...