MELINDA-IMPEX INSTAL SRL
Odorheiu Secuiesc
SEMINEU 9 KW ECONOMIC

Șemineul 9 kW ECONOMIC este fabricat din tablă de oțel de 3 mm. Din punct de vedere constructiv se compune dintr-o cameră de ardere și o carcasă exterioară, intre care există un spațiu prin care circulă ascendent aerul încălzit. 

Camera de ardere (focarul) al șemineului 9 kW ECONOMIC este căptușita cu plăci termorezistente din vermiculit sau șamotă iar în partea inferioară există un grătar de fonta ușor de înlăturat pentru curățire. În partea inferioară, sub camera de ardere și grătar se afla cenușarul. 

Ecranarea camerei de ardere cu plăci termoizolante din vermiculit sau șamotă asigură în timpul funcționării un focar cald, ce permite o ardere mai bună și un randament mai ridicat. Vermiculitul utilizat nu prezintă pericol pentru mediu fiind construit din materiale minerale naturale. 

Aerul de ardere al combustibilului este divizat în două părți: aer primar și aer secundar. Aerul primar, preponderent ca debit, este introdus sub grătar și se ajustează cu rozeta de reglare sub grătar. Aerul secundar este introdus în partea superioară a focarului, reglarea debitului de aer se realizează prin intermediul riglei de reglare amplasată deasupra ușii. 

Protejarea sticlei termorezistente contra afumării se face cu o perdea de aer introdus prin ajustarea riglei de reglare de sub geam. Ușa de încărcare al șemineului 9 kW ECONOMIC prevăzută cu un geam din sticlă termorezistentă, asigură accesul pentru încărcarea cu lemne, curățare și evacuarea cenușii. Șemineul ECONOMIC în partea inferioară este prevăzută cu un spațiu pentru stocarea bucăților de lemn. 

Componența șemineului: 

suprafețe exterioare de încălzire

focar

grătar din fontă

termoizolație focar cu plăci de vermiculit sau șamotă

ușa acces

cenușar

racord coș

reglare aer primar

reglare aer secundar

reglare aer răcire geam

Șemineul 9 kW ECONOMIC este livrat: 

Șemineul se livrează monobloc, fixat pe un palet de lemn și protejat în folie de plastic. Șemineul este însoțit de manualul de utilizare, declarația de conformitate și certificatul de garanție. 

 

Melinda-Impex Instal | 25 de ani | Confort prin instalații de calitate

Mai multe oferte ale MELINDA-IMPEX INSTAL SRL

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...