Buldoexcavatoarele MST - cea mai mare forta de rupere a incarcatorului frontal din gama sa

Beneficii ale noilor modele MST Seria 6:

* Transmisia full automata PowerShift - Carraro * Productivitate ridicata si consum eficient cu optiunea de pompa cu pistoane si debit variabil * Comenzi pilotate fata/spate

Motor - Perkins

Motorul diesel PERKINS original Anglia STAGE IV Final (Tier 4f ), de 100 CP si 4.4L a fost special creat pentru buldoexcavatoare.Are 4.400 cc si un cuplu maxim de 450 Nm (@1400rpm).Cu ajutorul turbinei si aftercooler-ului se poate atinge un cuplu mare chiar si la turatii reduse, permitând motorului sa ruleze cu putere sporita si eficacitate, asigurand în acest fel si un consum redus de combustibil.

Transmisia Carraro

Transmisia full automata PowerShift este una dintre componetele principale care contribuie la puterea incredibila a noii serii MST 6. Cutia de viteze rezistenta include 4 trepte de mers înainte si 4 trepte de mers înapoi, având si capabilitatea schimbarii manuale a vitezelor. Transmisia si motorul lucreaza împreuna în perfecta armonie, ceea ce aduce un consum de combustibil pastrat la minim.

Sistemul Hidraulic

Un sistem hidraulic puternic si eficient cu debit mare, atinge performante de top, în special atunci când avem de lucru cu încarcaturi de sarcina mare. Noile serii de buldoexcavatoare MST 6 sunt dotate cu optiunea de pompa cu pistoane axiale si debit variabil, care permite, datorita sistemului tip LOAD SENSING sa furnizeze câta putere hidraulica are nevoie operatorul în functie de tipul de lucrare, garantand un control precis si eficienta indiferent de turatia motorului.

Incarcator frontal

Încarcatorul frontal puternic si rezistent al Seriei MST 6 poate face fata celor mai solicitante sarcini. Cupa este fabricata din otel HARDOX rezistent la abraziune si are un volum de 1.2m³, oferind o capacitate de încarcare si o productivitate cu 20% mai mare decât cea a competitiei.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...