LIDER AL SOLUTIILOR MULTIFUNCTIONALE
GRADINARIU IMPORT EXPORT SRL
Bucuresti
Solutia perfecta pentru imbunatatirea calitatii aerului

Depasirile normelor de poluare exista, sunt din ce în ce mai mari de la an la an si toate administratiile publice din Romania gestioneaza planuri de implementare de masuri privind imbunătăţirea calitatii aerului.


In acest context, un sistem de pulverizare /atomizare a particulelor este una dintre masurile foarte accesibile pe care Gradinariu o propune partenerilor sai. Utilizat deja in mai multe localitati medii si mari, sistemul produce o perdea de picaturi foarte fine (vapori). Aceasta retea suprima praful in spatii deschise prin atasarea vaporilor de particulele de praf, fortate astfel sa cada pe sol datorita gravitatiei. Rezultatul este curatarea aerului de particule de praf mai mari de 0.5 microni si 2.5 microni.


Beneficiile si functionalitatea pe care le aduce utilizarea unui astfel de sistem sunt multiple:


  1. Suprimarea particulelor de praf prin pulverizarea/atomizarea vaporilor de apa 
  2. Igienizarea spatilor deschise prin utilizare de solutii dezinfectante (solutii pe baza de clor sau cloramina, etc)
  3. Atomizarea solutiilor pentru indepartarea insectelor (dezinsectie)
  4. Utilizarea sistemului de pulverizare impreuna cu automaturatoare si autostropitoare cu presiune inalta sunt garantia unei curatari si igienizari corecte.


PM2.5 reprezinta indicatorul tehnic pentru cele mai periculoase pulberi în suspensie (fire de praf) detectabile in aer in special in orasele mari. „2.5“ se refera la dimensiune si indica o particula de maxim 2.5 microni. Spre deosebire de pulberile mai mari, incadrate la PM10 (adica particule cu o dimensiune de minim 10 microni), pulberile din categoria PM2.5 patrund adanc in plamani, sunt greu de indepartat şi provoaca o reactie a sistemului imunitar.


Acest tip de particule provin din praful de pe strada, noxele de la centrale termice şi industriale, combustia de orice fel, trafic sau santiere neprotejate.


Sistemul pentru pulverizat pe care vi-l propunem este format din: sistem de refulare, generator electric trifazat, rezervor de apa, montate impreuna pe suprastructura compatibila cu carlig tip Hook sau alte tipuri de suprastructuri.


Pentru detalii complete privind solutia perfecta pentru nevoile dvs., echipa noastra de consultanti va sta la dispozitie aici.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...