PLANYX garantează prin contract precizia și calitatea serviciilor cadastrale pentru proiecte ale autorităților locale

Conform Legii Cadastrului și a Publicității Imobiliare nr. 7/1996 cu modificările și completările ulterioare, cadastrul și cartea funciară formează un sistem unitar și obligatoriu de evidență tehnică, economică și juridică, de importanță națională, a tuturor imobilelor de pe întregul teritoriu al României. Cadastrul realizează identificarea, măsurarea, descrierea și înregistrarea imobilelor în documentele cadastrale și reprezentarea acestora pe hârti și planuri cadastrale.

Acesta este și domeniul de activitate al inginerilor cadastriști de la PLANYX, companie înființată în orașul Vaslui în anul 2012, din pasiune transmisă din generație în generație pentru domeniul cadastrului și al măsurătorilor terestre.

Compania are în portofoliu peste 560 proiecte de amploare definitivate în cei peste 8 ani de activitate. Deși ponderea cea mai mare a revenit lucrărilor realizate în județele Bacău, Vaslui și Iași, PLANYX prestează servicii complete de cadastru și intabulare în toată țara.Compania este autorizată de către Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară București și se diferențiază pe piața furnizorilor de servicii cadastrale prin consultanță tehnică solidă și consultanță juridică profesionistă, mereu actualizată conform normelor în vigoare.

Toate lucrările noastre sunt executate în conformitate cu legislația în vigoare, respectând normele emise de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară București. Garantăm prin contract precizia și calitatea lucrărilor realizate cu ajutorul metodelor moderne de măsurare și prelucrare. Așadar, ne diferențiem prin servicii profesionale din punct de vedere al execuției, al termenului scurt de livrare și prin consultanță de specialitate în domeniu – consultanță tehnică și juridică” a declarat directorul general PLANYX, ing. Alex Păun.

Cunoscând dinamica pieței și a legislației din România, PLANYX execută toate tipurile de operațiuni cadastrale și ajută primăriile, autoritățile locale, instituțiile de stat sau private, firmele de proiectare și persoanele fizice cu planuri de situație pe suport topografic pentru alimentări cu apă, asfaltări, aducțiuni cu gaz, planuri parcelare, trasări, suport topo pentru realizarea Planului Urbanistic General, asistență în santier, relevee, documentații cadastrale de primă înscriere, dezmembrări/alipiri, actualizări.

“Pentru primăriile și autoritățile locale am realizat foarte multe studii topografice (proiecte pentru alimentări cu gaz, proiecte pentru alimentări cu apă, asfaltări, planuri parcelare). Alte servicii foarte importante pe care le oferim primăriilor sunt Planurilor Urbanistice Generale realizate pentru numeroase comune din țară, înscrierile în Cartea Funciară a drumurilor publice, studiile pentru asfaltări drumuri, documentații cadastrale pentru imobile aflate în domeniul public sau privat al localităților” a declarat directorul general PLANYX, ing. Alex Păun.

În ceea ce privește planurile de viitor pentru următorii 5 ani, reprezentanții companiei au declarat că doresc să recruteze în echipă noi specialiști și să achiziționeze noi echipamente tehnice pentru a-și mări portofoliul de proiecte naționale și pentru a-și extinde cota de piață în zona Munteniei și Ardealului.

Pentru detalii despre serviciile de cadastru și intabulare PLANYX: 0739 155 155 | cadastru@planyx.ro | www.planyx.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...