Gabriela Almași, administrator Toalete Ecologice - EcoToi despre dreptul la toalete publice ecologice curate și civilizate

Subiectul toaletelor publice este tabu în România și dreptul la toalete publice nu este foarte des dezbătut, deși poate fi trecut cu usurință la categoria “probleme naționale”. 

Gabriela Almași, administrator Toalete Ecologice – EcoToi consideră că “ar trebui să dezbatem și dreptul de a avea acces la toalete publice curate în România. Dacă analizăm cu atenție, observăm că prezența, frecvența și gradul de întreținere și curățenie al toaletelor ecologice din comunități reflectă gradul de dezvoltare a comunității respective. Iar dacă generalizăm, putem să spunem că societatea noastră va fi mai educată și mai civilizată doar atunci când numărul toaletelor publice va crește și curățenia în interiorul și exteriorul acestora va spori.” 

Cu prezență în toate județele țării și cu expertiză dobândită în peste 14 ani de activitate, compania Toalete Ecologice – EcoToi se numără printre cei mai importanți jucători de pe piața soluțiilor de închiriere și igienizare toalete ecologice mobile din România. Pe lângă închirierea și igienizarea toaletelor ecologice, compania închiriază lavoare și spălătoare de mâini mobile, garduri mobile și cordoane de jandermerie folosite pentru evenimente de amploare.

În plus, compania închiriază cabine de pază, containere de depozitare sau containere - birou. Compania Toalete Ecologice – EcoToi deține propriul parc auto dotat cu echipamente de ultimă generație pentru igienizarea cabinelor de toalete ecologice la standarde europene. Parcul auto este valorificat pentru vidanjarea și spălarea sub presiune, precum și pentru transportul toaletelor ecologice la locul de amplasare.

“Punem accent pe calitatea serviciilor de întreținere, care constau în vidanjare, igieniezare interioară și exterioară frecventă, alimentare cu apă și cu soluție dezinfectantă. Folosim soluții de curățare profesioniste și nu facem rabat de la calitate niciodată. Utilizăm doar produse ecologice importante din Germania pentru procedurile de curățare și le utilizăm întotdeauna conform instrucțiunilor și standardelor europene de calitate și de mediu” a declarat Gabriela Almași. 

Chiar dacă în 2020 calendarul evenimentelor și manifestărilor s-a anulat în totalitate din cauza pandemiei COVID-19, reprezentanții companiei Toalete Ecologice – EcoToi mizează pe sectorul de construcții, pentru că acest segment este cel mai profitabil pentru afacere. Existența toaletelor mobile pe șantiere este absolut necesară pentru ca echipele să-și desfășoare activitatea în condiții decente și pentru a fi mai productive. În plus, prezența lor pe santierele de construcții este reglementată prin lege. Serviciile oferite de Toalete Ecologice – EcoToi sunt de interes inclusiv pentru autoritățile locale care pot folosi toaletele ecologice mobile pentru spații destinate întrunirilor publice cu mulţi participanţi (arene sportive, concerte, târguri comerciale), pentru spaţii cu folosire temporară (camping-uri turistice, tabere militare, şantiere de construcţii, parcări, suprafeţe libere de depozitare), pentru spaţiile de servicii de pe marginea autostrăzilor, pentru spaţiile de agrement (parcuri, grădini, sere), pentru construcţiile aflate în zone îndepărtate (gări, staţii de transport în comun, unitate militare), pentru spaţii industriale care nu au apă curentă şi canalizare.

Gabriela Almași, administratorul Toalete Ecologice – EcoToi: “Avem satisfacția că munca noastră, deși aparent “murdară”, face lumea un loc mai curat și mai civilizat. Știm că aducem un beneficiu direct societății și cetățenilor prin munca noastră de zi cu zi. Și privim cu responsabilitate felul în care facem business și ne raportăm la angajați, la parteneri, la beneficiari și la mediul înconjurător.” 


Pentru detalii despre soluțiile Toalete Ecologice – EcoToi: www.ecotoi.ro |  0749 22 29 53 | office@toaleteecologicesrl.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...