Specialistul regional in domeniul instalatiilor de ridicat
ELMAS SRL
Brasov
ELMAS – furnizor de soluții în domeniul instalațiilor de ridicat


În urmă cu 30 de ani, 12 asociați puneau bazele companiei ELMAS din Brașov, desfășurând la început activități de service ascensoare. Astăzi, compania brașoveană este lider în industria fabricării echipamentelor de ridicat și manipulat din economia românească.
Cu 400 de angajați, o cifră de afaceri de 152,5 milioane lei atinsă în 2019, opt locații la nivel național și subsidiare în Moldova, Ungaria, Bulgaria, Israel, cu facilități de cercetare și dezvoltare, proiectare, producție, service și divizii de vânzări, ELMAS este o companie cu o dezvoltare dinamică în peisajul economic românesc. 



Producție ascensoare personalizate

Sunt fabricate la Brașov o gamă completă de ascensoare pentru persoane, lifturi pentru materiale și ascensoare auto echipate cu componente fiabile, care asigură o durată îndelungată de funcționare. De la comenzi în cabină sau de palier cu funcții capacitive, cabine integral panoramice, motoare electrice performante până la panouri de comandă cu funcții programabile și software Elmas sau sisteme de monitorizare de la distanță a ascensoarele (SED), s-a dezvoltat o vastă paletă de ascensoare adaptate conform aplicației clientului. 

În acest moment, compania brașoveană este singurul producător autohton de ascensoare, care oferă soluții 100% personalizate și exclusive.

Atât pe fluxul de producție cât și la punerea în funcțiune, realizăm examinări, verificări și teste specifice pentru gama de ascensoare fabricate. Produsele comercializate poartă marcajul CE.

Experiența acumulată, calitatea produselor și inovația sunt recunoscute și la nivel mondial, compania ELMAS fiind singura din Europa de Est care a câștigat doi ani consecutivi (2019, 2020), concursul mondial “Project of the Year” organizat de “Elevator World” SUA, la categoria “Lifturi cu scop special”. 

Compania Elmas și-a adaptat noua gamă de produse la contextul pandemic. Astfel, ascensoarele produse de compania brașoveană vor fi dotate cu UVECO, un modul de decontaminare a aerului din cabinele lifturilor pentru persoane, cu ajutorul luminii ultraviolete din gama UV-C.  Acest sistem, prin recircularea aerului, neutralizează în proporție de până la 99 %, bacteriile, virușii și fungii existenți în aerul din cabina ascensorului, fără niciun risc pentru persoanele aflate în cabină. Durata estimată de funcționare a lampilor incluse în modulul UVECO este de 18.000 de ore.UVECO a fost conceput pentru a crea un mediu optim și sigur pentru transportul persoanelor pe verticală prin intermediul ascensoarelor pentru birouri, spitale, clinici sau destinații cu trafic mediu și intens.

Furnizor sisteme de parcare auto

În prezent marile orașe din țară se confruntă cu o serie de probleme legate de lipsa locurilor de parcare, în special, în zonele centrale. Singurul mod de rezolvare a acestor probleme sunt soluțiile moderne de parcare care susțin conceptul SMART CITY.

Pentru a răspunde cerințelor actuale furnizăm, montăm și servisăm gama de sisteme de parcare auto WÖHR.

Avantajele acestor soluții de parcare auto sunt semnificative:

- generează până la 200% mai mult spațiu de parcare față de variantele convenționale

- costuri reduse de întreținere

- nivel ridicat de funționare și siguranță

- operare facilă datorită multiplelor funcții de control (tag, telecomandă)

- adaptabile la cerințele particularizate ale clientului

- construcție supraterană sau subterană.

Pentru detalii: 0268-308700 | office@elmas.ro | www.elmas.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...